- 5 Eylül 2014
- 84.876
- 70.805
- 4.513
Tanıdık ürolog var dert etme200 çıktı ağabey iyi mi kötü mü
Her şey gelip geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanıdık ürolog var dert etme200 çıktı ağabey iyi mi kötü mü
taşımak ağır geliyorTanıdık ürolog var dert etme
Her şey gelip geçer
Allah hiçbir kuluna taşıyamacağı yükü vermez dostumtaşımak ağır geliyor
bu yükü
Tunam video gelir mi2 gündür test ediyorum hala gereğinden fazla var gibi durmakta.
Eksik olan varsa @Gökhan Sancak 'dan takviye yapabilir

ilk sırada ben varım öyleyse.. beni bir güzel testosteronla da keyifmiz yerine gelsinBu konuda paylaşım yapabilirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen yürüyen erkeksin olm doğuştan 1500dür sen deBu konuda paylaşım yapabilirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gel ölçelim seninkini deSen yürüyen erkeksin olm doğuştan 1500dür sen de
Tam tersi kapital sömürü düzeni nüfusun azalmasını isteseydi azaltırdı. Nüfusun azalması karlılıklarını düşürür kaos savaşlar yaratır dünyada.Dünyayı yönetenlerin en çok istediği şey nüfus azalması; bunun da yolu doğumu azaltmaktan geçiyor. Bunun için organize bir çaba olduğunu zaten görebilirsiniz. Eş cinselliğin normalleştirilmesi, gıdalara eklenen ? maddeler, pandemi, hayat şartlarının zorluğu, evliliğe dair karalamalar ..
Arada ölçtürüyorum ama aletin ayarları bozuluyor aşırı yüksekliktenGel ölçelim seninkini de
sen iyi ölçersin reisGel ölçelim seninkini de
Dünyayı yöneten patronlar nüfusun azalmasını asla istemezler Azizim nüfus memurumDünyayı yönetenlerin en çok istediği şey nüfus azalması; bunun da yolu doğumu azaltmaktan geçiyor. Bunun için organize bir çaba olduğunu zaten görebilirsiniz. Eş cinselliğin normalleştirilmesi, gıdalara eklenen ? maddeler, pandemi, hayat şartlarının zorluğu, evliliğe dair karalamalar ..

Insan = İşçi(köle) + Musteri. Misal Elon M. çocuk yapin diye kendini yırtıyor. Çünkü urettileri mallari satacak adam lazim.Muradım o aşıları boşuna olmadık.Dünyayı yöneten patronlar nüfusun azalmasını asla istemezler Azizim nüfus memurumInsan = İşçi(köle) + Musteri. Misal Elon M. çocuk yapin diye kendini yırtıyor. Çünkü urettileri mallari satacak adam lazim.
Pandemi boşuna değildi UlaşımTam tersi kapital sömürü düzeni nüfusun azalmasını isteseydi azaltırdı. Nüfusun azalması karlılıklarını düşürür kaos savaşlar yaratır dünyada.
Amaçları nüfusu kalitesiz biat eden şekilde artırmak