erkeklerin çökmeye başladığı yaş

37 yaşındayım Doruk.
Şu anda tüm enerjimi soğurdun, derin düşüncelere sevk ettin beni. Büyük çaplı bir panik halindeyim desem yalan olmaz.

Soruya cevabım:
Evlendiği yaş + 3

Bu süre içinde çocuk olduysa (3 seneden önce yani), çocuğun doğum tarihi itibariyle de çöküş başlar diyebiliriz.

Ne cokmesi yaw? Yani goruntu itibariyle daha yasli duruyor olabilirim ama 50 yasinda kolesterol ve blood pressure turkcesi neyse onun ilaclarini kullaniyorum ha bir de mide eksimesi icin. Ama hanim az saglam hissettigi gecelerde otturmeye tam gaz devam.

Yani cokmeyle ne kastettigine bagli.

cocuk(lar) olduktan sonra, artik hangi yasta yaparsan

Gerçek Galatasaray'lı ilk defa transferleri takip etmeye başladığı yaz çöker

Erden timur yönetimindeki galatasaray taraftarıysa 85 falan, dursun özbek yönetimindeki galatasaray ise 30'u geçmez.

33 - Evlilik sonrasına denk gelir genelde, özfarkındalığının arttığı ve dolayısıyla kendini daha az sevdiğin ve hayatı daha fazla sorguladığın zamanlar..

52 yaşından gün aldım.. 22 yıldır evliyim, 3 tane oğlum var, 17 yılı Şube Müdürlüğü olmak üzere 26 yıl özel bir bankada çalıştıktan sonra emekli oldum.. G.Kore menşeili bir firmanın bayiliğini yapıyorum.

Günde 15.000 - 20.000 adım aralığında yürüyüş yapıyorum.. Tüm fiziksel ve zihinsel fonksiyonlarım sağlam..

60 yaşından önce çökmeyi düşünmüyorum...

35 sonrası yokuş aşağı.

Ne zaman izin verirsen ozaman

31 yaşımda hayatımın prime dönemini yaşıyorum

Tipi mipi imajla toplayabilirsiniz de en net çöküş halı sahada anlaşılır. Eskisi gibi çabuk değilseniz sprint topla koşma çalım vs çıkmıyorsa bitmişiniz demektir.

Geri
Üst Alt