Erling Braut Håland Başlığı

Fatih hocanin kayip oglu😖

Madem halandı alamadık kuzenini alalım

Genleri bile yeter müthiş bir tekniği olmasına gerek yok halandında yok zira

Başlıkda başlık olduğu yazmasaydı bunun bir başlık olduğunu anlamayacaktım.

İyi topçu.

bjk macinda düzgün oyna it

Erling Haaland: "İspanya'da oynayacağım."

Barca ya da atleticodur.

Real Mbappe Benzema Vinicus yapar. Haalandi alip Benzemayi hayatta yedege atmazlar

Erling Haaland: "Olabildiğince rahatlamaya çalışıyorum. Çiftlikte olmak, traktör sürmek ve inekleri beslemek benim hayalim. Emekli olduğumda yapmak istediğim şey bu. Futbolu bıraktığımda ufak bir çiftlik satın alacağım."

1643366688010.webp

Mbappe'ye yapilan teklif de dusunulunce Real Madrid futbolcusu olmasi yavastan kesinlesiyor gibi. Isin komik tarafi su anda dunyada kendinden daha iyi oynayan birkac forvetten biri Benzema...

Mbappe'ye yapilan teklif de dusunulunce Real Madrid futbolcusu olmasi yavastan kesinlesiyor gibi. Isin komik tarafi su anda dunyada kendinden daha iyi oynayan birkac forvetten biri Benzema...
Fiziki özelliklerinden dolayı çok sakatlanıyor ama. Bu fiyatı düşürecek bir etken.

Bence bu sezon oyle denk geldi bir de bu herif kendini fazla sakiniyordur buyuk transfer yapacak diye. Dortmund saglik ekibi de sorunlu zaten.
O boyda o patlayıcı gücün kalçası ve bileklerine çok yük bindirdiğini anlatıyordu biri. Sanırım Kaan Kural'dı mantıklı gelmişti.

Geri
Üst Alt