- 18 Temmuz 2009
- 81.980
- 239.448
- 5.263
Sıkıntı da türlü oçliklerle para peşinde koşmakla başlıyor zaten.oyuncular icin maximumu cikariyor (maddi anlamda). gerisi oyuncuya kalmis
Bu zihniyetleri övüyorsunuz ya bir de şaşırıyorum gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı da türlü oçliklerle para peşinde koşmakla başlıyor zaten.oyuncular icin maximumu cikariyor (maddi anlamda). gerisi oyuncuya kalmis
Musapa 5 lira atesle antuda baslar abiSıkıntı da türlü oçliklerle para peşinde koşmakla başlıyor zaten.
Bu zihniyetleri övüyorsunuz ya bir de şaşırıyorum gerçekten.
€20M -> RB Salzburg
€15M -> Mino Raiola'nın ücreti
€10M -> Haaland'ın Babasıbu şişko yakında bonservisten daha fazla almaya başlarHaaland'ın menajeri Mino Raiola: "Manchester Utd'a Maradona, Pele ve Maldini'yi getirsen, onları bile mahvedebilirler."
Haaland'ın Dortmund'a transferinde kim ne kadar aldı?
€20M -> RB Salzburg
€10M -> Haaland'ın Babası
Yuh! futbolcu o kadar para almamıştır.Haaland'ın menajeri Mino Raiola: "Manchester Utd'a Maradona, Pele ve Maldini'yi getirsen, onları bile mahvedebilirler."
€20M -> RB Salzburg
Haaland'ın menajeri Mino Raiola: "Manchester Utd'a Maradona, Pele ve Maldini'yi getirsen, onları bile mahvedebilirler."
€20M -> RB Salzburg
Şerefsizin teki ya.bu şişko yakında bonservisten daha fazla almaya başlar
Vay sapık vay. Elemanı tutmazdım ama bu yaptığı büyük iş gerçekten direk ilk maçında, gerideki takıma girip maçı almak golleri görmedim ama nasıl olursa olsun iş yani.