Erling Haaland, Borussia Dortmund'da!

ilk sayfadaki yorumlar efsane forumun ak dedigi kara kara dedigi ak cıkıyo 😄

Ben de balon olduğunu düşünmüştüm yalan yok. Bu denli performans vermesi şaşırtıcı.

O mesajı neye yönelik yazdığımı doğru anladığından emin misin? Yoksa anlayabilmen için sana özel slayt gösterisi falan yapayım mı?
45-50 lira olsa bile total maliyeti su an 120den asagi gitmeyecek daha da gelisirse 150
+topunu da oynuyor
havertzin covid donemi 80e gittigini dusunursek 150 iyimser bi meblag yani abartmayayim
diye oyle yazdim
slayt gerekmez abi :D

45-50 lira olsa bile total maliyeti su an 120den asagi gitmeyecek daha da gelisirse 150
+topunu da oynuyor
havertzin covid donemi 80e gittigini dusunursek 150 iyimser bi meblag yani abartmayayim
diye oyle yazdim
slayt gerekmez abi :D
Salzburg 100-150ye satamazdı.

salzburg satamaz tabi abi salzburgu demiyorum 120-150 diye
hos 20 milyon kazanarak mi iyi itelediler dedin o zaman
zaten serbest kalma maddesi vardi 20ye falan salzburg bu kadar patlayacağını bilse onu 30-35 yapardi

50 diye verdiler haberde başta. 4 ay oynat 4e al 50ye sat olarak değerlendirdim durumu.

Ki 50ymiş zaten de hepsi adamlara gitmemiş.

Haalandi istersek tüm parayi pesin verseydik bile getiremezdik bence. Gecenlerde norvec medyasinda haber vardi. Brügge bizim istedigimiz dönem 5 milyon tekli ederek Molde ile anlasmis ama Raiola götlük yapmis ve transfer yatmis.

Bir sonraki transferden 30% pay istemis Raiola. Brüggede SG demis diyorlardi.

Haalandi istersek tüm parayi pesin verseydik bile getiremezdik bence. Gecenlerde norvec medyasinda haber vardi. Brügge bizim istedigimiz dönem 5 milyon tekli ederek Molde ile anlasmis ama Raiola götlük yapmis ve transfer yatmis.

Bir sonraki transferden 30% pay istemis Raiola. Brüggede SG demis diyorlardi.
bu donemki hauge muhabbeti de boyle olurdu parayi verebilsek bile bizi tercih etmezdi gibi

Geri
Üst Alt