Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napıyor lan bu herif ne bu sürekli sürekli hatrick yapıyor

Hakları Leipzig'de değil mi zaten
Bilmiyorum ama doğru olabilir. Pilot takım gibi kullanıyorlar zaten Salzburg'u.

Xaver Schlager'i de Leipzig'e yollarlar diyordum ama Wolfsburg aldı, çocuk tam dinamo ama geçen bileğinden sakatlandı kaç ay yok şimdi.

sent via GSC

Bu nasıl 18 yaş abi. Nerden baksan 25 yaş fiziği var adamda

Şu klübü artık bence zengin başkanlara satsınlar en azından orta seviye avrupa takımlarına yetişelimm be kardeşim aradaki fark gittikçe açıldı avrupa klüpleri ile

Tam istediğim dopçu. Taraftarı gaza getiriyor, kendi de coşuyor taraftarla.

Ah ulan :/ fmde de çok iyiydi.

Biz alsak bu performansı gösteremezdi ve üstelik avrupa klüpleri gibi yüksek fiyata satamıyoruz ligimizin kalitesinden kaynaklı

Domuz gibi yahu
Panzer tank camis insan degil bu

———-
Golcao!!

Attığı goller çok önemli değil ama 20 yaşında bir çocuğa göre fiziği, topla dripling ve en önemlisi oyun bilgisi-koşacağı yerleri ezbere bilmesi beni çok etkiledi. Maalesef bizim ülkemizde topla becerikli çok çocuk var ama altyapıda çocuklara futbola dair hiçbir şey öğretmediğimiz, fizik olarak da geliştirme adına bir çaba sarfetmediğimiz için anca antrenmanlarda Japon Kale'nin yıldızı olabiliyorlar. Bizim altyapılar da A takımlar gibi sadece sonuca odaklı ve herkes oyuncusunu top cambazı yapma derdinde. Kesinlikle altyapı topçularının ayağına top verilmeden önce pozisyona göre nereye koşu atacakları, nasıl boşa çıkacakları ve rakip oyuncuların peşinde deli danalar gibi koşana kadar doğru alan presi nasıl yapacakları öğretilmeli. Bir de Nordik santraforların hastasıyım, lütfen bir daha Drogba-Eto'o gibi kariyer değilse Afrikalı santrafor getirmeyin.

Man Utd ve Barcelona ilgileniyormuş

RedBull futbolda kisa zamanda proje takimlari nasil idare edilecegin dersini veriyor. Bu cocuk lukakunun ilk zamanlari gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt