erling moe

Cihangir Göktaş

Aslan Üye
Erling Hagset Moe

23 Agustos 2023 molde -Galatasaray maçında bizi sahadan silen Molde'nin hocasidir.bizi çok iyi çalışmış ve takımını çok sağlam hazırlamış.

Screenshot_2023-08-24-01-23-25-564.jpeg

Her ne kadar karakterine ve takımına hayran kalmış olsam da işin tek boyutu kendisi değil bence

Norveçliler futbolun bir takım oyunu olduğunun farkında

Gereksiz egoist bir tip izlenimi aldım bu adamdan ve sevmedim.

Türkiye'de mükemmel pr yaptığı kesin, bir iş adamının şirket sahibi gibi başkan olduğu kulüplerden birine (ads, samsun gibi) yakın gelecekte td olabilir.

Bizim Türk milletinin hiç ortası yok. Bir şeyi ya tam gömeriz yada onu göğe çıkarırız.

Apokerim yerdeyken ikinci yarı (Moldeli oyuncu el uzatmıştı - apokerim'de yok bir dur gibi bir şey yapmıştı)

o sırada yaptığı el hareketiyle stresli dakikalarda beni güldüren şahıs.

Molde boş bir takım değil. Oyun disiplini olsun takım oyunu olsun sağlamdı. Bir tane Icardisi olsa Super ligde olsa şampiyonluğa oynar bence net.

Zalgiris çok leşti ama olimpija da gene fena değildi.

Kendisini tebrik ederim. bundan sonra moldeyi daha yakından takip edecem

Bir ara Shiffield United'ın EPL'ye çıktığı bir zaman olmuştu. Takımın başında Chris Wilder vardı ve geldiği ilk sene lige kök söktürmüştü. Direkt aklıma o geldi. Hem saha için takım formasyon ve mental olarak, hem de saha dışı konuşmaları ile. UK iklimi yakın zamanda tercih edebilir.

Bizim Okan yanında stajyer kalır, ben anadolu takımlarının yerinde olsam hemen tutup getirirdim

Geri
Üst Alt