Erman Toroğlu: "Adem Büyük gibi topçuları hastaneye götürüp psikolojik destek aldırmak gerek"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Adem Büyük gibi topçuları hastaneye götürüp psikolojik destek aldırmak gerek. Ciddi bir iş bu. Önünde Fenerbahçe maçı var. İnanılır gibi değil.

Skrtel ve Zuta'nın pozisyonu...

Bu pozisyon kırmızı kart olmayacaksa hangi pozisyon kırmızı kart olacak? Hakemin gözünün önünde. VAR hakemi ne iş yapar? Fenerbahçe maçı mı almak istiyor? Net kırmızı kart. Vicdan olur... Pozisyon hakemin gözü önünde, bu kırmızı olmayacak da hangisi olacak? VAR'daki hakem, Çakalson, hani var Erikson filan öyle isimler var. Çakalson. Gel bak demiyor. Gelse kırmızı verecek. Bunun avantajı filan yok, kırmızı. Lan VAR'daki adam sen ne işe yararsın? Derbi maçı mı almak istiyorsun? Verirler sana...

Erman Toroğlu: "Jailson'un pozisyonu penaltının babası. VAR'a gidip bakan Fırat Aydınus bunu vermedi. Neden? Çünkü Skrtel'i atamadı. O pozisyonun altında ezildi. Dön babam dön."

Arada bize de geçiriyor geçen haftaya dönüp ama ağırlık bu maça. Hakemlere iteliyor bayağı.

Erman hocamdan acik acik delikanlica cikip: "Ali Koc cikti konustu diye bunlar oluyor" demesini beklerdim.

Hayal kirikligina ugradim.

Bunun da arada falsolari oluyor ama medyadaki en dürüst isimlerden biri.

Adem’leri karıstırmıs, ama adem büyük’ün sıyrıldıgı anlamına gelmez, onun da psikolojisi bozuk

Var hakemi Serkan çınarmış sanırım.Büyük fenerbahçelidir net biliyorum.boyle adamları uzak tutacaksın kötü niyetlidir yada değildir bilemem ama etkileniyor demek

Geri
Üst Alt