Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.612
- 2.860
- 1.728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış sezon başından beri hakkımızı savunuyor. Gerçekleri anlatıyor ama takan yok tabii..Puslu ortamdan nemalanıyor gibi hissediyorum bu adamı ...
Vallahi Alpay bunu hep söyledim besiktasin 2 sene şampiyon olmasında özellikle 2. sene ne hatalar vardi hatta çıldırıyorduk nasıl kimse çıkıp konuşmuyor diye.Sadece Terim varken değil RİEKERİNK dönemi nasıl doğrandığımız da ortada.
Bu sene Terim'in TFF ile hikayesi acı bittiği için daha çok oldu ve batıyor tabi sadece.
2016-2017 sezonunda koptuğumuz Beşiktaş maçında iptal edilen penaltı vardı mesela.
Oyun olarak güçlü olmadığımız 2 sezon da olsa hakları yok böyle işlere kimsenin. Orası da bizim sorunumuz.
Vallahi Alpay bunu hep söyledim besiktasin 2 sene şampiyon olmasında özellikle 2. sene ne hatalar vardi hatta çıldırıyorduk nasıl kimse çıkıp konuşmuyor diye.
Gene son maça bıraktılar bizi fneri yenemesek final de 2 sene yoktuk avrupa da tek trabzon maçı konuşuldu o sene ben hocanın da bu oyuncularla oynamayı sevdiğini düşünmüyorum zorunluluktan yoksa hırslı koşan basan adamlarla doldurur takımı.O sene derbilerde kötüydük diye millet sustu.
Galatasaray taraftarının genelinde kötü oynuyoruz zaten, doğranmasak da ne olacak algısı var.
BU ÜLKEDE ''ÇİRKEF'' olacaksın. Lamı cimi yok. Melo gibi olacaksın. Lugano gibi olacaksın.
Yoksa bir halt olmuyor. Ağlayacaksın bir de. Üzerine padişahım çok yaşa da dersen senden iyisi yok.
Sadece Terim varken değil RİEKERİNK dönemi nasıl doğrandığımız da ortada.
Bu sene Terim'in TFF ile hikayesi acı bittiği için daha çok oldu ve batıyor tabi sadece.
2016-2017 sezonunda koptuğumuz Beşiktaş maçında iptal edilen penaltı vardı mesela.
Oyun olarak güçlü olmadığımız 2 sezon da olsa hakları yok böyle işlere kimsenin. Orası da bizim sorunumuz.
Riekerink'in son birkaç maçı ve Tudor'un ilk birkaç maçında resmen doğramışlardı bizi. Takım rezalet diye kimsenin sesi çıkmamıştı o yıl.
Aynen öyle. 2015-2016, 2010-2011 ise aleyhimize hatada zirve sezonlardır.Birinde 8. olduk diğerinde 6.