Erman Toroğlu: "Hacıosmanoğlu beni aradı. 'Ne diyorsun hocam' dedi"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Erman Toroğlu: "Hacıosmanoğlu beni aradı. 'Ne diyorsun hocam' dedi bana? Ben, 'VAR çağırıyor, sen bunu kırmızıya döndüremiyorsan sende art niyet var' dedim. Kendisi de bana 'Bin defa konuştuk, o zaman bu hakem grubu bana bir operasyon yapıyor' dedi."

ulan katledilen biziz penaltıları verilmeyen ,faulden goller yiyen rakiplerine asla asla kırmızı verilmeyen biziz mağdur bu hacıosmanoğlu vay be !!! Ne güzel istanbul be

Hepsi tasfiye edilsin banka hesapları araştırılsın Manaj dahil yabancı hakem fikri de iyi hacıosman yerli sevici olmasa

Erman'ma malum mektuptan sonra bize cephe aldı oy yüzden onu önemsemek saçmalık olur.

Çarşamba artistlik yapana bak götünü kurtarmak için sağı solu arıyor.

Inanilir gibi degil

Adam erman toroglu ve ahmet cakar’i ariyor ne yapmasi gerektigini soruyor

Birilerine sormasi sorun degil ama iki isim de yorumcu yani tff ile alakalari yok

Kardeşim bu beyinsizlerle bin defa konuştuysan ve daha dünkü maçta adamın yumruklarına rağmen çağırılmıyorsa bu ligi 1-2 haftalığına askıya alıp tüm hakemlerin sözleşmeleri fesih etmiyorsan sen de operasyonun parçasısındır.

Kendini temize çıkarmaya çalışıyor aklınca. Operasyonu çekti, kendini kurtarma çabasında.

Satilik köpek gibi havlarkendemi sana operasyon yapiyorlardi?
Defolup gideceksin

Geri
Üst Alt