Haber Erman Toroğlu: "Halil Umut Meler'in göz muayenesi olması lazım"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Erman Toroğlu: Samsunspor'un Fenerbahçe'ye attığı, iptal olan gol buz gibi goldü. Hakem Halil Umut Meler hatalı karar verdi."

Erman Toroğlu: "Skrinar, topla elle oynuyor. Net penaltıydı. Penaltının iptal edilmesi yanlış. Halil Umut Meler'in göz muayenesi olması lazım."

Trio’da ne dediler pozisyonlara

İlki kesin gol, izleyip nasıl yanlış karar verdi tam komedi orası

Erman da bence yasaklı listesinde olmalı. İlk hafta pozisyonunda Torreira'ya yapılan foul için Torreira foul yaptı kırmızı olmalıydı diyen tek adam buydu
Ali Koç gidince yaptığı yorumlarda normal seviyeye gelmesi bizim için bir şey ifade etmemeli

Trio: Samsunspor’un ofsayt sebebiyle iptal edilen golü yoruma muhtaç bir pozisyon. Dolayısıyla hakemin yorumuna ve ofsayt diyenlere saygı duymakla beraber gol kararının daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kaleci zaten atlamıyor yani 17 numara ona engel olmuş olmuyor.

Korkarak da olsa gol dediler akşam. Fakat diğer Skriniar kol pozisyonu için oyna devam dediler. Penaltı değilmiş doğal pozsiyondaymış.

ofsayt gerekçesiyle iptal edilen pozisyon için gol dediler penaltı pozisyonunu dinleyemedim

şimdi baktım penaltı iptali için doğru demişler

Gol buz gibi goldü bence. Penaltıda omuza geliyor gibi

Trio: Samsunspor’un ofsayt sebebiyle iptal edilen golü yoruma muhtaç bir pozisyon. Dolayısıyla hakemin yorumuna ve ofsayt diyenlere saygı duymakla beraber gol kararının daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kaleci zaten atlamıyor yani 17 numara ona engel olmuş olmuyor.

Korkarak da olsa gol dediler akşam. Fakat diğer Skriniar kol pozisyonu için oyna devam dediler. Penaltı değilmiş doğal pozsiyondaymış.
Trioya bu iki pozisyon özelinde katılıyorum

Gol buz gibi goldü bence. Penaltıda omuza geliyor gibi
ekran-resmi-2025-10-05-22-12-15-webp.305126

Omuz değil bildiğin formanın bitiş noktasına geliyor fakat vücut doğal konumda ve kısa mesafeden sekerek geliyor.
Penaltı olmadığını biliyordu neyi hayal etti bilemem de oyunu soğutmak için bunu uydurduğunu düşünüyorum. Daha net el pozisyonlarını davar gibi izleyen hıyarın teki bu. Orada skiniarın yavaşlığıyla prnaltı bile çıkardı.

ekran-resmi-2025-10-05-22-12-15-webp.305126

Omuz değil bildiğin formanın bitiş noktasına geliyor fakat vücut doğal konumda ve kısa mesafeden sekerek geliyor.
Penaltı olmadığını biliyordu neyi hayal etti bilemem de oyunu soğutmak için bunu uydurduğunu düşünüyorum. Daha net el pozisyonlarını davar gibi izleyen hıyarın teki bu. Orada skiniarın yavaşlığıyla prnaltı bile çıkardı.
bu yayıncıdan kurtulmak lazım. her var pozisyonda kafada soru şaretleri kalıyor, kafasına göre istedikleri açıyı gösteriyorlar. yayıncı gitmeden var pisliği düzelmeyecek artık net

Ali gittikten sonra bunun da musluğu kesildi galiba. Artık mektupların arasına bir şeyler sıkışmıyor sanırım. Bu arkadaşı severdim ama güvenimi yitireli çok oldu. Medyada satılık olmayan bir tane adam yok.

o golü iptal etmek art niyetlilikten başka bir şey değil

Ali gittikten sonra bunun da musluğu kesildi galiba. Artık mektupların arasına bir şeyler sıkışmıyor sanırım. Bu arkadaşı severdim ama güvenimi yitireli çok oldu. Medyada satılık olmayan bir tane adam yok.
Bunu yazmaya gelmiştim Erman abi.
Koç varken fb aleyhinde hakem yorumu yapmaz olmuştu. Gider gitmez fb maçındaki hakemi eleştirmesi mamasının kesildiğini gösteriyor net olarak.

fb bu sene o kadar kötüki hakem ittirmeleriyle bile ancak 6 puan gerimizdeler, hakem desteği olmasa 10 puan fark olmuştu şimdiden.

Az dön be Erman.

Hakem penaltı çaldı direk gördüm olmaz böyle ayıptır iptal edin dedim vicdanlı dürüst insanlarız

Ama gol buz gibi gol yediler

Geri
Üst Alt