Erman Toroğlu: "Lan nasıl hakemsiniz siz ? Oranız buranız ayrı oynuyor! Çakal oğlu çakallar!"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Erman Toroğlu: "Lan nasıl hakemsiniz siz ? Oranız buranız ayrı oynuyor! Yazıklar olsun Fırat, hayatın eyyam!"

Erman Toroğlu: "Fırat Aydınus bu maçı bu hale sen getirdin? Ayrıca futbolculara gelelim. İğrençliğe bak! Kavgadaki enerjiyi sahada gösterseydiniz güzel maç izlerdik. Fenerbahçeli oyuncunun bir kaçışı var, Olimpiyat şampiyonu olur."

Erman Toroğlu: Fırat Aydınus çakallık yaptı. Çakal oğlu çakal eyyamcısın acizsin.

Haklı. Resmen her pozisyona çaldı yavşak hakem. Maça ortak etmek için herşeyi yaptı becerdi de. Bizim taraftar ve futbolcularim salaklığı da eklenince skor normal. Kaybededebilirdik.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları derken tam şöyle canlandı gözümün önünde

657ae4123d9c107787ff19c4f1e715e8.jpg

sent via GSC

fırat anana selam söyle fırat.. şerefin yok fırat senin defterini dürecez fırat

Muslera'nın geliş dengesiz lakin top artık Isla'dan çıkmış onunla bir alakası yok, Muslera da kendini durduramıyor. Böyle bir penaltı olmaz. Erman hocanın yorumunu bekliyorum, bakalım o ne diyecek? O da penaltı diyorsa bir şey demeyeceğim. Amma ve lakin Fırat benden sağlam küfür yedi.

Evet penalti ve evet Galatasarayliyim

Bize olsa aynisini mesela Harun Linnes'e yapsa ve penalti verilmese kudururdum beni gec forum Twitter internet yikilirdi
Nah çalarlardı sana aynı penaltıyı. Bırakın bu işleri ya , top ayaktan çıkalı 5 saniye olmuş pozisyon ölmüş neyin penaltısı ? Hiç kudurmazdım vermeseler. Vermezlerdi de zaten rahat ol.

Penaltı olayı ortada.rakip sana koşarak geliyor sen rakibin acıyı kapatmak için üzerine çıkıyorsun top ayaktan çıktıktan sonra da doğal olarak carpisirsin. Bence verilmemesi lazımdı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyle mi olmasi gerekiyor topsuz adama faul yapilamiyor mu boyle bir kural mi var

Top adama geliyorsa yapamazsin, top adamin kontrolunde kaleciyi calimliyorsa yapamazsin. Top kontrolunden cikmis iceride Gs li topa vurmus , gitmis sonra muslera ilr carpismis.

Penalti oyle mi?

Ozaman ben top alakasiz yerdeyken kosayim kaleci ile carpisayim kendimi yere birakayim penalti!

Top adama geliyorsa yapamazsin, top adamin kontrolunde kaleciyi calimliyorsa yapamazsin. Top kontrolunden cikmis iceride Gs li topa vurmus , gitmis sonra muslera ilr carpismis.

Penalti oyle mi?

Ozaman ben top alakasiz yerdeyken kosayim kaleci ile carpisayim kendimi yere birakayim penalti!

Sen kaleciye kosarak girersen kaleciye faul olur hatta otomatik sari kart diye biliyorum

Ama kaleci sana kosarak hatta kayarak girerse durum baska

Geri
Üst Alt