Erman Toroğlu: "Lan nasıl hakemsiniz siz ? Oranız buranız ayrı oynuyor! Çakal oğlu çakallar!"

Gercek cimbomlu erman reyis ftor ve yonetimin yapmasi gereken aciklamalari yapmis. Yapamayanlar utansin.

ya ben penaltı pozisyonunu geçtim.Bunu bize kadıköyde çalamazlar orası ayrı.Ucuz penaltı oldu.
2.atılan golün izahı yok beyler.Mantıklı bi şekilde açıklanamaz.Kasti bi şekilde verilmiş karar.Göz göre göre haksızlık yaptılar.Bi taç atışına mı kaldı olay yazmış andavalın biri.Evet bi taç pozisyonuna kaldı çünkü o taçtan gol yedik.Var pozisyonu inceledi ve göz yumdu.

Ama hoca bunu yanlarına bırakmayacak.Sene sonu geldiğinde burada kendini zeki sanan, abdürrahime, hocaya sallayan, iki maç izleyip öbür maçı twitterdan takip eden hıyarlar a bu laflarını yedireceğiz.

Bu kadar eksik takım.Becerisi düşük kabul.Yetenekleri kısıtlı.Ama aç gibi top oynayan Galatasaray.Bile bile oyundan düşürülemez.Hakkımız böyle yenilemez.İzahı yok.Dakika 70e kadar kalemize uzaktan şutlar atan fb.Resmen ikramla puan aldı.Allah yukarda.Çıkarır inşallah yine.

Yurtdışında yaşayan bir arkdaşla konuştum şimdi, bein yurtdışında da yayın yapmış oradaki yorumcu da penaltı değil demiş, sebep olarak da topun ayaktan çıktığını ve baya açıldığını oyuncunun tehdit oluşturmadığını söylemiş.

Bence de öyle penaltı falan değil.

Kadıköy'de çalsın şöyle bir penaltı geçen sezon Kasımpaşa maçını nasıl katlettigini hala unutmadım

Babanız Galatasaray

Sen kaleciye kosarak girersen kaleciye faul olur hatta otomatik sari kart diye biliyorum

Ama kaleci sana kosarak hatta kayarak girerse durum baska

Kalecinin hareketlenmesini bekle sana dokunsun yere at kendini!

Ya muslera ile carpistiginda bizim oyuncu topa vurmus taca atiyordu bile. Adam musleranin mudahalesi ile o topu kotu kullanmadi.

Topu kullanmasina en ufak mudahale var mi? Adam topu kullandi, bizimki taca vurdu, takildi penalti?!!

Yok yaaa

Ayakta carpissalar neyse de oyle kayinca mudahele etmis oluyor bence ve late tackle oldugundan penalti
Late tackle dediğin şeyin oyuna bir etkisi kalmamış, pozisyonun gidişatına durumuna göre yorumlamak lazım penaltıyı. Neyse asıl sorun penaltı zart zurt değil fakat bu penaltı tam aksi şartlarda bize çalınmazdı orası da ayrı dediğim gibi.

Yurtdışında yaşayan bir arkdaşla konuştum şimdi, bein yurtdışında da yayın yapmış oradaki yorumcu da penaltı değil demiş, sebep olarak da topun ayaktan çıktığını ve baya açıldığını oyuncunun tehdit oluşturmadığını söylemiş.

Futbolu bilen biri yorum yapmis.

Evet ben de fubotv uzerinden izledim spikerler Amerikaliydi, kesinlikle penalti degil falan dediler cok sasirdilar ama bana yine de penalti gibi geldi. Genel olarak cok sasirdilar bunlar nasil fauller nasil kartlar vs. gibisinden.

Evet ben de fubotv uzerinden izledim spikerler Amerikaliydi, kesinlikle penalti degil falan dediler cok sasirdilar ama bana yine de penalti gibi geldi. Genel olarak cok sasirdilar bunlar nasil fauller nasil kartlar vs. gibisinden.
Penaltı değil ya tekrar izle bak herif en ufak tehdit oluşturmuyor.

Geri
Üst Alt