- 22 Kasım 2008
- 12.705
- 16.771
- 2.773
Ne demek neden önemli ? Pozisyon yok ortada çünkü. Musleranın yaptığı müdahalenin hiçbirşeye engeli yok. Topu ayağından çıkarmış oyun içinde olmayan bir adama çarpıyor Muslera.Topun ayaktan cikmasi neden onemli?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek neden önemli ? Pozisyon yok ortada çünkü. Musleranın yaptığı müdahalenin hiçbirşeye engeli yok. Topu ayağından çıkarmış oyun içinde olmayan bir adama çarpıyor Muslera.Topun ayaktan cikmasi neden onemli?
Ne demek neden önemli ? Pozisyon yok ortada çünkü. Musleranın yaptığı müdahalenin hiçbirşeye engeli yok. Topu ayağından çıkarmış oyun içinde olmayan bir adama çarpıyor Muslera.
Sen kaleciye kosarak girersen kaleciye faul olur hatta otomatik sari kart diye biliyorum
Ama kaleci sana kosarak hatta kayarak girerse durum baska
Late tackle dediğin şeyin oyuna bir etkisi kalmamış, pozisyonun gidişatına durumuna göre yorumlamak lazım penaltıyı. Neyse asıl sorun penaltı zart zurt değil fakat bu penaltı tam aksi şartlarda bize çalınmazdı orası da ayrı dediğim gibi.Ayakta carpissalar neyse de oyle kayinca mudahele etmis oluyor bence ve late tackle oldugundan penalti
Yurtdışında yaşayan bir arkdaşla konuştum şimdi, bein yurtdışında da yayın yapmış oradaki yorumcu da penaltı değil demiş, sebep olarak da topun ayaktan çıktığını ve baya açıldığını oyuncunun tehdit oluşturmadığını söylemiş.
Bence de öyle penaltı falan değil.
Yurtdışında yaşayan bir arkdaşla konuştum şimdi, bein yurtdışında da yayın yapmış oradaki yorumcu da penaltı değil demiş, sebep olarak da topun ayaktan çıktığını ve baya açıldığını oyuncunun tehdit oluşturmadığını söylemiş.
Bence de öyle penaltı falan değil.
Penaltı değil ya tekrar izle bak herif en ufak tehdit oluşturmuyor.Evet ben de fubotv uzerinden izledim spikerler Amerikaliydi, kesinlikle penalti degil falan dediler cok sasirdilar ama bana yine de penalti gibi geldi. Genel olarak cok sasirdilar bunlar nasil fauller nasil kartlar vs. gibisinden.
Penaltı değil ya tekrar izle bak herif en ufak tehdit oluşturmuyor.