Erman Toroğlu: "Mertens'e yapılan faul kırmızının babası"

Serhan Artemis

Liboş - Mr. Tier99
10 Numara!
Erman Toroğlu:

“Bu hareket sarılık mı? Nah sarılık! Mertens'e yapılan faul, kırmızının babası!”

"Top nerede ayağa basan oyuncu nerede bu pozisyon gri mi?"

"Lale Orta hadi şu vardaki konuşmaları anlat bakiyim. Ortadan gitme kenardan gel. Yapıyorsunuz saçma sapan iş ya, anlatın bakalım. Şu pozisyon kırmızı değilse hangi pozisyon kırmızı?"

IMG_3507.JPG

Son düzenleme:
Erman toro. Dürüst adam aslında. Bazen bir uyarı mı alıyor, bir ödenek mı alıyor. Fikri tersine dönebiliyor.

Zengin çocuğu daha bunların kanalı ziyaret etmemiş anlaşılan

Necati de p.ştluğuna Emreyi savunuyor iyi çocuktur diye.

Sıkıntı varsa bilelim habire ayni tarz yonetime imali mesajlarini goruyorum son zamanlarda.
Sıkıntı var

Ama çözülmeyeceğini bildiğim ve tartışmaya vaktim olmadığı için elimdekileri silmiş olabilirim..

Ben Türk futbolunda, dünyada adalet olmadığını biliyordum

Sosyal medya olarak kullandığım tek burası var.En azından burda, yani sevdiğim yerde adalet beklerdim burda da Yok onu da görmüş oldum

Türk Futboluyla da burayla da bağımı keseceğim ilerleyen yıllarda

Sıkıntı var

Ama çözülmeyeceğini bildiğim ve tartışmaya vaktim olmadığı için elimdekileri silmiş olabilirim..

Ben Türk futbolunda, dünyada adalet olmadığını biliyordum

Sosyal medya olarak kullandığım tek burası var.En azından burda, yani sevdiğim yerde adalet beklerdim burda da Yok onu da görmüş oldum

Türk Futboluyla da burayla da bağımı keseceğim ilerleyen yıllarda
Simdi durduk yere konudan bagimsiz adaletten bahsediyorsun ama ne dedigini kimse anlamaz boyle yuvarlak konusursan, eger forum yonetimine bir ithamda bulunacaksan altini doldurmayi da bileceksin yoksa niye mesaj yaziyorsun bu sekilde? Yazma?

Yine bu tarz bir mesajina denk gelirsem yonetime karsi en azindan altini doldurup dolduramadigini takip edecem. Ha yok ben boyle yazmaya devam ederim diyorsan o zaman forumla iliskini supersonic hiziyla son verilirse sasirma.

Iyi aksamlar.

Simdi durduk yere konudan bagimsiz adaletten bahsediyorsun ama ne dedigini kimse anlamaz boyle yuvarlak konusursan, eger forum yonetimine bir ithamda bulunacaksan altini doldurmayi da bileceksin yoksa niye mesaj yaziyorsun bu sekilde? Yazma?

Yine bu tarz bir mesajina denk gelirsem yonetim karsi en azindan altini doldurup dolduramadigini takip edecem. Ha yok ben boyle yazmaya devam ederim diyorsan o zaman forumla iliskini supersonic hiziyla son verilirse sasirma.

Iyi aksamlar.

Konuyla alakası yok mu ?

Adminliğiniz en fazla burda geçerli, benimle senli ben konuşma hakkını anladığım kadarıyla ADMİN olduğun için kendinizde buluyorsunuz

İşte en fazla burda olur o..Ama burdan çıktığımızda farklı olur..

Sualinize cevap verdim, küfür de etmedim hakaret de etmedim.

Tek tuşa basıp dediğini yaparsınız o zaman..Klavye önünüzde

Bunu yaptıktan sonra Fatih Hocaya haksız ceza verildiğinde de üzülmeyeceksiniz o zaman

Size de iyi akşamlar

Konuyla alakası yok mu ?

Adminliğiniz en fazla burda geçerli, benimle senli ben konuşma hakkını anladığım kadarıyla ADMİN olduğun için kendinizde buluyorsunuz

İşte en fazla burda olur o..Ama burdan çıktığımızda farklı olur..

Sualinize cevap verdim, küfür de etmedim hakaret de etmedim.

Tek tuşa basıp dediğini yaparsınız o zaman..Klavye önünüzde

Bunu yaptıktan sonra Fatih Hocaya haksız ceza verildiğinde de üzülmeyeceksiniz o zaman

Size de iyi akşamlar
Senin aldigin cezalarin hepsi dogru. Bir defa kulubumuzu/teknik heyeti koruyacam diye herkese kufur edip duramazsin oyle bir dunya yok. Bu sana gore adaletsizlik oluyorsa git aynisini Twitterda yap bak noluyor sonra.

Daha deprem zamaninda attigin mesajin ortada, senin 'adalet' bekledigin ortamda o mesajindan sonra bir daha forumda yazmaman gerekirdi. Fatih Hoca'nin avukatligi da sana yada bizlere mi kalmis? Kendinizi sosyal medyada boyle dev aynada cok onemli bir sahis olarak mi goruyorsunuz? Oyle olsa gelen gidip kufur etsin sag sola bakalim dunya degisecek mi? Birakalim bu isleri, 40 yasini gecmissin ama yasina gore mesaj attigini daha denk gelmedim.

Artık bizim alehimize net kararlar o kadar sıradan hale geldiki inanılmaz.Buna dünyanın heryerinde kırmızı çıkar.Yemin ederim tam bir kepazelik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt