Erman Toroglu: "Trabzonspor'un hakkı yendi"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Erman Toroğlu ''Talisca'nın hareketi penaltı ''

''Fabri'ye müdahele yok.Gol '

'Medel'in Ndoye'ye hareketi faul ve kırmızı kart ...''

şimdi trabzon maçı zaten sattı da,bunları nasıl gözardı edelim şampiyonluk yolunda...bjk denen köpek takım konyada,trabzonda kendi evindeymiş gibi kollanıyor.1 değil 2 değil.artık her maç 2-3 hatalı karar var lehlerine.

Halis rezalet bir hakem, hakem bile değil bariz tetikçi herif. Kim yapacak bilmiyorum ama bu şeref yoksununa düdük astıracak herife dua edeceğim.

Erman Toroğlu ''Talisca'nın hareketi penaltı ''

''Fabri'ye müdahele yok.Gol '

'Medel'in Ndoye'ye hareketi faul ve kırmızı kart ...''

şimdi trabzon maçı zaten sattı da,bunları nasıl gözardı edelim şampiyonluk yolunda...bjk denen köpek takım konyada,trabzonda kendi evindeymiş gibi kollanıyor.1 değil 2 değil.artık her maç 2-3 hatalı karar var lehlerine.

Nisan ayından sonra bunların hepsinin bize dönüşü olacak müsterih ol.

Nisan ayından sonra bunların hepsinin bize dönüşü olacak müsterih ol.

penaltı pozisyonunu da görmüş hakem.erman dedi.cidden artık midem bulanıyor.kaldıramıyorum.kusacagım.net hakem şikesi var bu sezon.uefa fifa bi el atsa bu duruma iyi olacak.fiko bu işlere kesin girmiştir.2 senedir pokunu cıkardılar artık.biz her maç dogranıyoruz her maç...

penaltı pozisyonunu da görmüş hakem.erman dedi.cidden artık midem bulanıyor.kaldıramıyorum.kusacagım.net hakem şikesi var bu sezon.uefa fifa bi el atsa bu duruma iyi olacak.fiko bu işlere kesin girmiştir.2 senedir pokunu cıkardılar artık.biz her maç dogranıyoruz her maç...

Yarış olabildiğince devam etsin istiyorlar.Sivas Kasımpaşa maçında falan 3-4 puan çıkaracak olsak zaten iş bitmişti şimdiye kadar.

Halis rezalet bir hakem, hakem bile değil bariz tetikçi herif. Kim yapacak bilmiyorum ama bu şeref yoksununa düdük astıracak herife dua edeceğim.
Kendimi bildim bileli bu Halis mac yönetir ama cok kötü hakemdir vallahi dedigin gibi. Bu sezon 3 deplasman macimizi yönetmis ve 3'ünde de puan kaybetmisiz. Trabzon, Pasa ve Antalya maclari. Bizim 3 TS deplasmanini yönetmis 3'ünü de kaybetmisiz. O Kasimpasa macinda uydurdugu penalti falan düpedüz rezalet yahu.

Yillardir nasil hakemlik yapabiliyor anlamiyorum. Abdullah Yilmaz diye rezil bir hakem vardi, bunun ondan farki yok. Veya Ilker Meral diye bir herif vardi http://tr.beinsports.com/haber/ali-gunesten-nefis-kurtaris nasil hakem oldugunu suradan hatirlayabilirsin, onlar kadar kötü bir hakem Halis.

Son düzenleme:
bjklilerin kendini savunacakları pozisyonlara baktım.bikaç twit var sadece.hakem net dogramıs trabzonu.

O gole nasıl faul çaldıysa.Sonra da tüm yorumcular ama Premiere lig diye zırlıyorlar.

Tarihin en kirli sezonu oynanıyor. Abv serefsizler.

Halis bizim maçlara verilmesin de başka bir şey istemiyorum. Trabzon deplasmanından beri radarımda satılık köpek. Ligde ve Avrupa'da böyle rezil maçlar yönetip hiçbir şey olmamış gibi devamlı maç alması da inanılır gibi değil. Kazandığı para burnundan gelir inşallah.

YouTube böyle hissediyorum kendimi şu an.o fulya tesislerine işerim

Golde faulu ndoye degil de gereksiz yere salca olan rodelega yapiyor koluyla . Ama bu pozisyonun faul olmasi genel gorusumu degistirmez , o da sudur , rodellega orada olmasaydi da kendi gelip ndoye a carpan fabri lehine karar cikardim

hatta bir iddiam var , bir gun bir gol , kaleci ile defans carpisti diye bile iptal edilecek ve ortalik karisacak cunku hakemler kaleci dagilirsa faul calmaya resmen android gibi programlanmis .

Taliscanin pozisyonunu hatirlayamadim , bjk lehine mi yoksa talisca mi penalti yapti ?

Mactaki en kritik hata medel ile ndoye pozisyonu , kaleye uzaklik sebebiyle bariz gol sansi mi tartisilir ama benim fikrim kirmizi oldugu ve kirmizi vermek zorunda kalacagi icin faulu calmadigi yonunde

Golde faulu ndoye degil de gereksiz yere salca olan rodelega yapiyor koluyla . Ama bu pozisyonun faul olmasi genel gorusumu degistirmez , o da sudur , rodellega orada olmasaydi da kendi gelip ndoye a carpan fabri lehine karar cikardim

hatta bir iddiam var , bir gun bir gol , kaleci ile defans carpisti diye bile iptal edilecek ve ortalik karisacak cunku hakemler kaleci dagilirsa faul calmaya resmen android gibi programlanmis .

Taliscanin pozisyonunu hatirlayamadim , bjk lehine mi yoksa talisca mi penalti yapti ?

Mactaki en kritik hata medel ile ndoye pozisyonu , kaleye uzaklik sebebiyle bariz gol sansi mi tartisilir ama benim fikrim kirmizi oldugu ve kirmizi vermek zorunda kalacagi icin faulu calmadigi yonunde

talisca yapmış el hareketini,kornerden gelen topda

Geri
Üst Alt