Erman Toroğlu: "Ünal Aysal, Demirören'e 'Fatih Terim'e okkalı bir ceza verin de kurtulalım' demiş"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Erman Toroğlu: Abdurrahim Albayrak beni aradı, Yusuf Günay'ın olayla alakası yok, dedi. Ben, Ali Dürüst ve Başkan Ünal Aysal, Yıldırım Demirören'in yanına gittik. Ünal Başkan dedi ki; "Fatih Terim'e okkalı bir ceza verin de kurtulalım" dedi. Biz Ali Dürüst ile donduk kaldık.

bu ne şimdi?sampiyonluga giderken mi istemiş ünal aysal bunu?senin ünal aysalla terimin arasını laf tasıyarak bozmadıgın ne malum?agustos 2013e kadar bogazda yemek yedi bu adamlar 2 haftada bir.aysal kendi dedi fatih hocayla her hafta yemek yiyip konusuyoruz diye.milli takım mevzusundan sonra bozuldu araları işte.uzatmayın artık

Demiştir, şaşırtmaz. Egosu Terim'den bile yüksek bir adam. Çok konuşmam diyip güvenlik kameralarına bile konuşuyordu en son.

Aysal akilla adam. Aponun yaninda oyle birsey diyecegini hic sanmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
10 sene öncesinin tartışmak bize bugün bir fayda sağlamaz. Aysal böyle demiş olsa bile Abdurrahime bunu saklamak düşerdi. Ama nerde onda o meziyet.

Ünal Aysal' ın Fatih Terim' den kurtulmaya yönelik girişimde bulunmuş olması hiç şaşırtmaz. Başkanı olduğu ilk yönetim kurulu bir 'koalisyon' ürünüydü ve o koalisyonun ''Terim TD olacak'' dayatmasını kerhen kabullenmek zorunda kalmıştı; kurtulmak için fırsat kolluyordu. Bunları zamanında çok konuştuk; Albayrak ve Dürüst' ü bertaraf etmesinin sebebi de Terim' i desteksiz bırakmaktı zaten...

Ancak işin akla uygun olmayan tarafı, Ünal Başkan gibi zeki bir adamın, Albayrak ve Dürüst'' ün yanında bu lafları etmiş olmasıdır...Senaryo tümüyle yalan değilse bile en azından eksik nakledilmiş olmalı...

Dogru olabilir cünkü hoca’nin 8 mac ceza aldigi sezonun ardindan albayrak ve ali durust yeni secilen unal aysal’in yönetim listesinde yer almadilar

apo'nun sarcasm yetisi yok belki aysal kinaye yapmistir ama altinda gerceklik de aranabilir zira kendisinin ikinci donem terim ile calismak istemedigi bilinen bir gercek.

erman tor bulandirmak icin reyting uguruna anlatmista neyse, abdür alb senin derdin ne okadar yillar seni yaninda tutmus adama salliyorsun, ayip be. ailede kalan aile icinde kalir!

Başganımın haksız olduğu konu yok.

Çok şükür Fatih Terim gittikten sonra hemen başarıdan başarıya koşmuştuk. Büyük hizmet etmiş koca kulübü ego savaşına savaş meydanı yapan adam.

Geri
Üst Alt