Erman Toroğlu: “VAR kayıtların hepsi Cüneyt Çakır'da var“

Erman hocanın bunu iktidarın kanalında söylemesi çok iyi. Başka yerde olsa gündeme bile gelmez. Rte zaten Koçtan hazzetmiyor muhtemelen bir şey olabilir lakin Spor bakanı bildiğin Fener amigosunun teki
spor bakanının ne hükmü var

her mactan sonra erdoganı arıyor koşa koşa el pence

erdogan höt dese kacarlar

koç'ada kimse bişey yapamaz

Yalı çocuğunun suç örgütü bugün resti çekti meler denen yavşak ile. Yangına benzin dökmekten cekinmeyelim. Salalim gitsin delilleri.

Ula. Ali Koç her yerde dolap çevirip de yine de başarılı olamayan tek adam olarak tarihe geçeceksşn.

1697917004739.webp

bu cüneyt çakırı eninde sonunda mhk başkanı yapacaklar

Şu sayesinde yıllarca korunup kollanıp evlerinde yenilmezlik rekorları kırdıkları cüneyt di mi

Cüneyt çakır: emekli olacağım için hatıra olsun diye var kayıtlarını topluyordum. Kimisim pul toplar bende var kayıtlarını topluyordum. Ne var bunda

Erman hocanın bunu iktidarın kanalında söylemesi çok iyi. Başka yerde olsa gündeme bile gelmez. Rte zaten Koçtan hazzetmiyor muhtemelen bir şey olabilir lakin Spor bakanı bildiğin Fener amigosunun teki
Abi hiçbir halt olmaz anca sağlam bir TFF başkanı olacak ki üzerine gidecek olayların bu hakemler mafyalasma gibi birşey kimse dokunamiyor heriflere
Hakem olayı biryerde patlayacak ama ucu yoneticilerede dokunduğu için sürekli üstü ortuluyor baksana fener ağzını acamadi geçen gun

Ben Cüneyt çakır’ın notunu fener derbisinde Hasan Ali Kaldırım’ın elle süpürdüğü topu eğilip penaltı veremediği pozisyonda verdim. Tam bir eyyamcı

Bunları futbolun içinde olanların çoğunluğu biliyor büyük ihtimalle yani günden filan olmaz. Çünkü bizde satılık kalemler var medya yok.

Geri
Üst Alt