Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 2.759
- 2.515
- 1.773
Nwakamenin kartı iptal oldu mu? karar açıklanmadı daha diye biliom amaMaçı erteletti Trabzonspor dedi Nwakamenin kartı yok adil gevreke sufle vermeler sonrasında da patladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nwakamenin kartı iptal oldu mu? karar açıklanmadı daha diye biliom amaMaçı erteletti Trabzonspor dedi Nwakamenin kartı yok adil gevreke sufle vermeler sonrasında da patladı
Fenerin niyeti demiştiNwakamenin kartı iptal oldu mu? karar açıklanmadı daha diye biliom ama
erman hoca diyor ki; bu erteleme işi kaç takımı ilgilendiriyor şamp yarışında, niye düğer takımlar ses çıkarmıyorda fb çıkarıyor diyor. çok haklı
baktım şimdi de 545 yorum olmuşMalatyasporun attığı tweetin altında yorum bile yok ama 19,5 B Beğeni almış.
Beğenilerin Hepsi de Ali Koç'un fenerli bot hesapları.
Aynı bot hesaplarla geçen sene Diagne'ye sayfalarca küfür edildi...
Bu Twitter saçma sapan bir hal aldı. Hergün sahte/kaçak Betting sitesi reklamları, Adnan Oktar ile ilgili hashtaglar, saçma sapan alakasız yazılar ve hashtaglar falan saçma sapan bir hal aldı..
NBA maçları tıkır tıkır oynanıyor şu an reyis.Ekli dosyayı görüntüle 70613
Serefsiz yavşak herif. Yukarıda ki resime bak ve biraz insanlik öğren. Lan it, senin için bir insan canı ne ifade ediyor?
Kusura bakmayin, kırmızı çizgimi aştı bu kodugumun lavuk yalı çocuğu. Sayfa yonetimi kullandigim dil üzerinden bana ceza vermek isterse baş üstüme
Hoş geldin tekrar üstatDigerleri malesef insan hayatini cok daha onemsiyor. Simdi bu soyledigim butun fenerbahceliler icin degil. Sadece yonetim icin. Cok antipatik bir yonetimleri var. Ali koc olsun, semih ozsoy olsun.
ehrmantraoglu