Erman Toroğlu: "Yalı çocuğu bunlar, bunlar utanmaz! Trabzonluları haftaya sahaya indirmek istiyorlar"

Ben bunların tutumunu çok normal karşılıyorum.Neden şaşırıyorsunuz.
bunlara boşuna günahkarlar takımı demiyorlar.

Zamanında rizede hiç olmaması gereken bir silahlı olay gerçekleşmişti.
işte senelerden beri kötü başkanları ve yönetici profillerinden dolayı yaptıkları bu tutumlarının sonucu insanların inanılmaz nefretini kazandılar.

arkadaş adamlar 5,6 senedir şampiyon olamıyormuş..Kesinlikle şampiyon olmaları lazımmış gibi inanılmaz algı ve baskı yapılıyor.
tarihte Galatasarayın bile 14 sene içerisinde şampiyon olamadığı zamanlar vardır.
Her takımın düşüşde olacağı zamanlar olur.Bu ekonomik yapıda şampiyon olmaması kadar doğal birşey yok.

Bu arada aspordaki yorumcuların tepkiside çok normal helal olsun.
ama onlarında erman, zeki ve serkan korkmazında geçmiş programlarda çok fazla trabzon lehine bir yayıncılık yaptığınıda hatırlatalım.Ben hiçbir ulusal kanalda bu kadar yanlı yayın yapıldığını görmedim.
hakem kararlarıyla trabzonun çok hakkı yendiği zaman bas bas bağırıyorlardı.

Ama bu sene söz konusu, en çok haksızlığa uğrayan Galatasaray olunca aynı algıyı ve söylemleri yapmıyorlar.

erman hoca diyor ki; bu erteleme işi kaç takımı ilgilendiriyor şamp yarışında, niye düğer takımlar ses çıkarmıyorda fb çıkarıyor diyor. çok haklı

erman hoca diyor ki; bu erteleme işi kaç takımı ilgilendiriyor şamp yarışında, niye düğer takımlar ses çıkarmıyorda fb çıkarıyor diyor. çok haklı

Digerleri malesef insan hayatini cok daha onemsiyor. Simdi bu soyledigim butun fenerbahceliler icin degil. Sadece yonetim icin. Cok antipatik bir yonetimleri var. Ali koc olsun, semih ozsoy olsun.

Erman hoca disinda bir tane yurekli insan yok. Yani her turlu pisligi fbden bekleriz ama bunuda yaptilar ya. Bunlar vatan haini kardesim, bildigin orgut bunlar. Bunlarmi Ataturkun takimi? Bana gore bunlar bolucu kardesim, sporda ahlak ve sereften yoksun bir camia.

Bir kupa icin ulkeyi satarlar bunlar, sporda ulkenin en buyuk sorunu fbdir. Bu pislikler yuzunden hep saha disi olaylar konusuluyor, malesef bunlar yuzunden ulke futbolu gelismiyor.

Serefsizligin kitabini yazdilar. Sikeciler, irkcilar, polis arabasini yaktilar, ve son olarak bu yapilan aciklama.

Malatyasporun attığı tweetin altında yorum bile yok ama 19,5 B Beğeni almış.
Beğenilerin Hepsi de Ali Koç'un fenerli bot hesapları.
Aynı bot hesaplarla geçen sene Diagne'ye sayfalarca küfür edildi...

Bu Twitter saçma sapan bir hal aldı. Hergün sahte/kaçak Betting sitesi reklamları, Adnan Oktar ile ilgili hashtaglar, saçma sapan alakasız yazılar ve hashtaglar falan saçma sapan bir hal aldı..

Malatyasporun attığı tweetin altında yorum bile yok ama 19,5 B Beğeni almış.
Beğenilerin Hepsi de Ali Koç'un fenerli bot hesapları.
Aynı bot hesaplarla geçen sene Diagne'ye sayfalarca küfür edildi...

Bu Twitter saçma sapan bir hal aldı. Hergün sahte/kaçak Betting sitesi reklamları, Adnan Oktar ile ilgili hashtaglar, saçma sapan alakasız yazılar ve hashtaglar falan saçma sapan bir hal aldı..
baktım şimdi de 545 yorum olmuş

Geri
Üst Alt