Erman Toroğlu: "Yalı çocuğu bunlar, bunlar utanmaz! Trabzonluları haftaya sahaya indirmek istiyorlar"

Malatya da yaşayan bazı beyinsiz fenerliler bölge halkı maçı istiyor falan diyor.Maç esnasında deprem olursa görurum ben o gerizekalıları.Vallahi vicdansız bu adamlar vicdansız.

Ali koç baktı Trabzon Feneri yenicek ,Trabzonluları galeyana getirip olaylar çıksın da hükmen kazanalım derdinde, bunun hesabını bile yapmıştır bunlar.

"Zeki bunlar hep oyun.Trabzon çıksın o kafayla puan kaybetsin yarıştan kopsun.Yalı çocuğu bunlar.Bunlar insan değil Trabzona bir şey olsa kıs kıs güler bunlar al kupa senin olsun Ali Koç!"

"Senden vizyon bekledik erozyon olduk yalı çocuğu yalı çocupu yalı çocuğu" :) Hocam boşuna beklediniz yine de en erken gafletten uyananlardan oldun ki olur o kadar aziz yıldırım düşmanlığı vardı

Zevkten dört köşe oldum aslanım benim erman hoca efsane konuştu... Burada Ali Koç'a cahil dediğim için nasıl yani diyenlere de kapak olsun... Yahu Erman Hoca sen ne anlarsın lan yalı çocuğu dedi basa basa bunlar başka yerde yatıyor zengin çocuğu cahil ne bilecek gitmemişler ki bilmez bunlar dedi

Ouvvv ali koç ağlamadıysa ben de bir şey bilmiyorum gerçek hayata hoş geldin ali koç dümbeleği ninnoş seni al kupayı verelim sana götür dedi erman hoca :)

Ahmet Ağaoğlu da muazzam açıklamayla geçirmiş asporda da 6222'den işlem yapılsın diyorlar :) Erman Hoca küçücük beyninle kendine çıkar sağlamaya çalışıp insan hayatını hiçe sayıyorsun dedi :) Hakkaten ne kadar da gerizekalı bir adammış ali koç daha seçilmeden demiştim yahu da bu kadar küçük beyinli olamazsın resmen aleyhine çalışıyor.

Ali Koça fenerin başarısını gölgeledi cahil küçük beyinli dedi 3 değil 33 puanı al götür ukala dedi :) Ersun Yanal'a spor adamı dediler Ali Koça da yalı çocuğu :) Resmen ersun yanalın elini güçlendirdi

En son da Erman Toroğlu bana ve benim gibilere hak verdi; "Ya buna gelmeden yalı çocuğu diyorlardı da hakkaten yalı çocuğu bu " dedi gelen gideni aratır minvalinde :) Aziz en azından hayatı tanıyordu bu yalı çocuğuyla daha çok eğleneceğiz ;)

bu mantıkla istanbulda lig maçı oynanmaması lazım

Adam haklı yalnız.Depremin ne zaman olacağını kimse bilemez ama Malatyada daha yeni deprem oldu ve şuan bile artçı oluyor.O stadta kucucuk bir depremin bile yaratacağı kargaşayı hayal etsene ? Fenerin vicdansızlığı işte.

Zeki neler diyor. Fb, Malataya maçını erteletmeye çalışıp Nwake'yi kendi maçlarında oynatmıyacakları diyor. Böyle bir şey var mı? Ertelenen maçta cezasını çekecek adam maç ertelenince cezası bir sonraki maça mı kalıyor? Böyle bir şey varsa fb ağır şike yapıyor bu sezon.

Zeki neler diyor. Fb, Malataya maçını erteletmeye çalışıp Nwake'yi kendi maçlarında oynatmıyacakları diyor. Böyle bir şey var mı? Ertelenen maçta cezasını çekecek adam maç ertelenince cezası bir sonraki maça mı kalıyor? Böyle bir şey varsa fb ağır şike yapıyor bu sezon.
fener maçında yok wakeme doğru söylüyo zeki

Adam haklı yalnız.Depremin ne zaman olacağını kimse bilemez ama Malatyada daha yeni deprem oldu ve şuan bile artçı oluyor.O stadta kucucuk bir depremin bile yaratacağı kargaşayı hayal etsene ? Fenerin vicdansızlığı işte.
o kadar yıkıcı artçı olmaz diye düşündüm ama statta 15bin kişi kolonlar falan zarar gördüyse doğru konuşmuş o kısmını düşünmemiştim hiç

İnsanlar korkuyor, yıkılmayan birçok ev hasarlı. Dondurucu soğuklara rağmen çadırlarda, arabalarda sabahlıyorlar.

Umarim bir an once prefabrik evler yaparlar. 98 depremini yasayan biriyim. Salak gibi iki saat sonra yataga donmustum. Insanlarin korkularini anlayabiliyorum. Cocuk sahibi olunca farkli dusunuyor insan. Gecmis olsun.

Geri
Üst Alt