Erman Toroğlu: "Barış Alper'i çıkarken gördünüz mü? Hakem, 'biraz çabuk ol' dedi ama adamın hali kalmadı. İşte o zaman başarı gelir."

Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın kadrosunda iyi oyuncular var ama bu tip takımı idare etmek zordur. Okan Buruk, şu ana kadar doğru işler yaptı."

Erman: "Icardi'nin pozisyonu penalti"

Erman: "Hala bu hakeme mac veriyorlar. Galatasaray'in penaltisi gume gitti"

Erman Toroğlu: "Borini'nin pozisyonu net penaltı. Peki ofsayt pozisyonuyla ilgili hakemi niye çağırıyorsunuz? Kimi aldatıyorsunuz? Ben böyle bir şey ilk defa gördüm. Dünyada bunun bir örneği yoktur." (A Spor)

Erman Toroğlu: "VAR hakemleri Beşiktaş alehine penaltı vermemek icin hakemi ofsayt izlemeye çağırdılar. Boyle skandal olur mu ya. Yaptığınız pisligi temize cıkarmak mi istediniz? "

Erman Toroğlu: "Sivas'taki olayın benzeri yaşandı burada. 'OFSAYTIMSI'. Pozisyon net penaltı. Penaltı nasıl döndürülür mü yaptınız acaba ya!!! Aklıma bu geliyor. Hakemi VAR'a çağırdıktan sonra o çizgileri çekmek için çok mu uğraştınız ofsaytı bulmak için?"

Erman Toroğlu: "Borini'nin pozisyonu net penaltı. Peki ofsayt pozisyonuyla ilgili hakemi niye çağırıyorsunuz? Kimi aldatıyorsunuz? Ben böyle bir şey ilk defa gördüm. Dünyada bunun bir örneği yoktur." (A Spor)

Erman Toroğlu: "VAR hakemleri Beşiktaş alehine penaltı vermemek icin hakemi ofsayt izlemeye çağırdılar. Boyle skandal olur mu ya. Yaptığınız pisligi temize cıkarmak mi istediniz? "

Erman Toroğlu: "Sivas'taki olayın benzeri yaşandı burada. 'OFSAYTIMSI'. Pozisyon net penaltı. Penaltı nasıl döndürülür mü yaptınız acaba ya!!! Aklıma bu geliyor. Hakemi VAR'a çağırdıktan sonra o çizgileri çekmek için çok mu uğraştınız ofsaytı bulmak için?"
Bizim maçı niye karıştırıyor Erman. Feneri yaglamaya devam sen

Parayı yalı çocuğundan alıyor. tjk tavşan atlet idi. Tokezleyip görevini yerine getiremedi. Şimdi yalı çocuğu adına vuruyor tjk'ye tabi.

Erman Toroğlu: "Ben hakem olsam, Gedson Fernandes'e kırmızı kart verirdim. Ders olsun ki bir daha hiçbir futbolcu böyle yapmasın."

Çok değişti çok genelde hakemin kararlarına katılmaya çalışıyor.
Ilk yarıda Epreneau'nin icardiye arkadan dalmasına yarım yamalak faul dedi karta gerek yok dedi.
Yahu nasıl karta gerek yok adam icardiyi biçmiş arkadan dalmış icardi o pası verse yüzde yüz gol pozisyonu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herif VAR protokollerini bilmediğine bugün kesin karar getirdim. Sürekli dediği laf şu: çağır hakemi izlesin.

Bugün fenerin iptal edilen pozisyonunda, hakemi niye çağırmamışmış. Kardeşim golle sonuçlanan pozisyonda, el ile en ufak temas halinde gol iptal. Hakemi çağırmaya gerek yok, çünkü gol ile sonuçlanıyor.

İrfancan'ın elle oynamasına niye çağırmışmış. Çünkü pozisyon gol ile sonuçlanmıyor, defans uzaklaştırıyor, o yüzden, gel bak temas var, penaltı olabilir diyor.

Bu adam bir halt bilmiyor. Kendisini güncellememiş.

Erman Toroğlu: "Ndiaye ve Batshuayi birbirlerini kucaklamış. Birbirlerini seviyorlar. Ben buna penaltı vermem."

Geri
Üst Alt