Ali cabbarın değirmenine girmiş bu. Sezon başından beridir bu şekilde davranıyor

Zaten lig takvimine göre derbiden önce kimin kimle nerede oynayacağı belliydi. Kaydırma yapılsaydı da aynı şey olmayacak mıydı? Tek fark, bu sefer derbi de bir sonraki haftaya kayacaktı...

Erman' ın hakemliğini de sonrasını da sevmem; büyüklere ve özellikle GS a düşmanlığını rahmetli Hıncal ifşa etmişti. Aziz Yıldırım' la ters düşmese bizim lehimize yorum da yapmazdı bu şovmen...

Bunama emareleri var anlaşılan; değilse ben bunamışımdır belki?! Hem maçları birer hafta kaydırıp, hem de sıralamalarını değiştirmenin formülünü bulamadım da...

dakika 31 korner pozisyonu:

Erman T.: "Net penaltı, orada faul yapıldı Icardi'ye. Ertuğrul, İcardi'nin zıplamasını engelliyor. VAR o an niye hakemi çağırmadı?"

dakika 31 korner pozisyonu:

Erman T.: "Net penaltı, orada faul yapıldı Icardi'ye. VAR o an niye hakemi çağırmadı?"
bu ve el pozisyonu .

elleri ben tekrar görmedim maçta ya - rezillik ötesi.

Öğretmenoğlu mu neydi VAR hakemi.

Dün Sumudicanın maçı sattığı imasında bulundu

Hakem yorumuyla alakalı dDoğru ya da yanlış, kesinlikle bu forumda paylaşımları yasaklanmalı

KOçların Ali bir mektup yazdı işi bitirdi

Bunca yıldır beğenirdim, gider ayak kendini rezil etmeyi başardı

Icardi penaltı pozisyonu (71.dk)
''Bunun penaltıyla ne ilgisi var, yakından uzaktan ilgisi yok (gülerek) ''

''Bu penaltı değilse neye vereceksiniz abi anlamıyorum. VAR nerede ? hem de sarı kart olmalı ''

Geri
Üst Alt