- 16 Haziran 2010
- 191.006
- 133.809
- 6.478
erman toroğlu : " başakşehir siz kimsiniz ya . ulan karşınızda fenerbahçe var. kiminle oynadığınızı zannediyorsunuz. fenerbahçe hiç ukalalık yapmadan oynadı . 5 tane atmadıklarına dua etsinler . "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erman toroğlu: "bayern münih de fikstür düzenlemesi istemiş mi?"
erman toroğlu: “fikret orman’a soruyorum, fenerbahçe otobüsü kurşunlandı adamlar 1 hafta erteleme istediler. çıktın ‘böyle bir şey söz konusu bile olamaz’ dedin. lan bunun üstüne topçuların yorulacak diye fikstür düzenlemesi istenir mi yüzsüz?”
erman toroğlu: "bayern münih de fikstür düzenlemesi istemiş mi?"
erman toroğlu: “fikret orman’a soruyorum, fenerbahçe otobüsü kurşunlandı adamlar 1 hafta erteleme istediler. çıktın ‘böyle bir şey söz konusu bile olamaz’ dedin. lan bunun üstüne topçuların yorulacak diye fikstür düzenlemesi istenir mi yüzsüz?”
Şimdi açtım yorumlamaya yeni başlamış galiba.Tartışmalı pozisyonlara ne dedi izleyen var mı?
Tartışmalı pozisyonlara ne dedi izleyen var mı?
Tartışmalı pozisyonlara ne dedi izleyen var mı?
Yani Konya'nın kafadan bir penaltısı verilmemiş. Dur bakalım diğerlerine ne diyecek merak ediyorum. Özeti de henüz izleyemedim yav çok merak ettim maçı.pepenin dirsegine bisey yok dedi
lensin omer alinin onunu koluynan kapamasina penalti dedi
su ana kadar
Erman toroğlu fanatik Galatasaraylidir rengim. Bilinmemesine şaşırdım açıkçası.maç sırasında garip bir yayın yapıyorlar ya bunlar,anlatıyorlar falan pozisyonları canlı canlı
bi gün bizim maç oynanırken açtım bunların kanalı ,yorumcu da Erman
bizim gol pozisyonlarımız da baya baya heyecanlanıyordu adam
gizli taraftarlarımızdan biri mi acaba diye düşünmedim değil.
gerçi değişik herif ,ne desen yalancı çıkartır adamı