hocanın sevdiği adam galatasaray için yararı olan adamdırIyi ne yapalim hocanin sevipte senin sevmedigin adam varsa nolacak.
Burada asil bos yapan sensin.
keza ben öyle bir şeyden bahsetmedim
hocanın erman'ı sevmediğini söyledim
türkçe nelere kadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın sevdiği adam galatasaray için yararı olan adamdırIyi ne yapalim hocanin sevipte senin sevmedigin adam varsa nolacak.
Burada asil bos yapan sensin.
Nerde konuşuyorErman Toroğlu: “Fenerbahçe, bu akşam bariz hakem yardımlarına rağmen maçı kazanamayarak tarihe geçmiştir.”
Nerde dedi bunu yavErman Toroğlu: “Fenerbahçe, bu akşam bariz hakem yardımlarına rağmen maçı kazanamayarak tarihe geçmiştir.”
nerde dedi. asporda yok sankiErman Toroğlu: “Fenerbahçe, bu akşam bariz hakem yardımlarına rağmen maçı kazanamayarak tarihe geçmiştir.”
Nerde konuşuyor
Nerde dedi bunu yav
A Spor'u actim ama orada dunku gibi yine yok. Galiba telefonla baglanmis olabilir.nerde dedi. asporda yok sanki
A Spor'u actim ama orada dunku gibi yine yok. Galiba telefonla baglanmis olabilir.
gscimboma ozel acıklamalar yaptıhic baglanmadi bugün .. bende merakla ermani bekliyordum ama yok , daha baglanmadi
Bende sarı çıkmasına şaşırdımtaylana kırmızı kart çıkmalı demiş![]()