erman toroğlu: "40 bin kişi bugün ahlaklı sadece vatanı için mücadele eden adamların maçına gitti"

erman toroğlu: "arda turan'da hesap soruyor. sen kimsin lan!"

erman toroğlu: "adamım adamım diyorlar. adam bugün oynayanlar adam. sizler adam değilsiniz lan." (A Spor)

erman toroğlu: "milli takım'da öyle parmağını gösterip, hesap soracağım diyenler vardı O parmağı kırarım. sorsana ulan hesap hadi sorsanıza"

DLuXt2PXcAE1SJZ.jpg

erman toroğlu: "40 bin kişi bugün ahlaklı sadece vatanı için mücadele eden adamların maçına gitti"

erman toroğlu: "arda turan'da hesap soruyor. sen kimsin lan!"
erman toroğlu: "adamım adamım diyorlar. adam bugün oynayanlar adam. sizler adam değilsiniz lan." (A Spor)

erman toroğlu: "milli takım'da öyle parmağını gösterip, hesap soracağım diyenler vardı O parmağı kırarım. sorsana ulan hesap hadi sorsanıza"
Erman hocam döktürmüş helal olsun adaşım benim.

erman toroğlu: "şimdi çıkıp "biz bu kadar maç oynadık" diye prim isteyebilirler."

oyyy oyyy oyyy helal olsun, artık birileri bunları söylemeli.

reisten almış desteği susmaz hocam

boşuna en iyi yorumcu demiyoruz.

Hocam saplamış yine.

NE9Z4k.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Valla Erman Toroğlu yokken o kanalda tek bir proragm izlemedim(maç yayınları hariç). Adam bildiğinden şaşmıyor. Şimdi maç görüntüleri de Erman'ın programında yayınlanıyor. Diğer kanalların spor ya da goygoy programını izleyen var mı?

Erman kimseye yağcılak yapmaz ağzına geleni söylüyor yıllardır

evet, reis başbakan iken chpye günahımı vermem diye açıklamaları vardı. Mevzu alexti sanırım, tam hatırlamıyorum.

gazete köşesinde keşke 30 yıl önce gelseydi diye yazılar düzüyordu.

erman toroğlu: "lucescu, uzun yıllar başımızda kalacaksa, türk futbolu yanmıştır"

Geri
Üst Alt