Ermin Bičakčić İddiası!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
gsaraya_bundesligadan_surpriz_aday_1483605189_984.jpg

Galatasaray'ın savunma hattı için düşündüğü isimlerden biri olan Ermin Bicakcic, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sport Bild'e konuşan 26 yaşındaki oyuncu ilk 11'de forma giyemediği için şaşkın olduğunu söylerken, "Sözleşmemi kenarda oturayım diye uzatmadım. Sahanın içinde mücadele ederek para kazanmak istiyorum" dedi. Boşnak oyuncu bu sezonun başında Hoffenheim ile olan sözleşmesini 2020'ye kadar uzatmıştı.

Sport Bild'e göre Bicakcic'e başta Galatasaray olmak üzere İngiltere'den 1 ve Almanya'da 2 teklif var. Bicakcic transfer iddiaları için ise şöyle konuştu: "Hoffenheim'daki durumumun düzeleceğini umuyorum. Aksi halde başka seçenekleri değerlendirebilirim."
2014'te Braunschweig'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon sadece 8 resmi maçta görev alabildi.

Sporcope

Komisyon yedircekse buyursun gelsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundesliga'yı izleyenler bilir öküzün teki bu adam.

Gerçekten öküzün teki

tek özelliği güç&agresiflik

Geri kalan hiçbir defansif özelliği yok markaj&kademe&tackle&zıplama filan hiçbirşey yok

Bos topcular ile gelmesinler bize.

Bunun gibi Ahmet Çalık gibi adam alacaklarsa stopere hiç almasınlar daha iyi.

Dört koldan teklif yolluyorlar herhalde ama o kadar saçma oyunculara gönderiyorlarki biri sağ ayaklı biri sol ayaklı biri 1.82 biri 1.97 biri hızlı biri yavaş biri çevik biri hantal

Vida yı alacaklarına salak salak işlerle uğraşıyorlar yine.

Geri
Üst Alt