Erol Bedir: "Deniz Türüç'ü Galatasaray'a verebilirim"

Yabancı sınırı elinde sonunda gelecek böyle adamları yavaş yavaş kapatmalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinani verelim başkanım bizde.

Onu da geliştirip satarsiniz muhakkak

DOvLsHZW4AI_p_V.jpg

DOvMQr0WAAAiacr.jpg

Bonservis olarak 10 ml euro belirlemişler

Lig icinden herif almayalim bir sure.Ndiaye bile cirta bagladi.Biktim artik.

neymar 223 eder miydi? paran varsa alırsın edere bakmazsın zenginler böyle yapıyor ha ben gs olsam bu maliyetlere almam.
Verdiğin örnek çok uç bir örnek
Ben 8 yada 10 veriyorsam direk oynayacak ve tartışılmayacak oyuncuya veririm
Emre ve deniz 5 ten fazlası zarar
5 ml lik bir riski normal olarak görüyorum

Verdiğin örnek çok uç bir örnek
Ben 8 yada 10 veriyorsam direk oynayacak ve tartışılmayacak oyuncuya veririm
Emre ve deniz 5 ten fazlası zarar
5 ml lik bir riski normal olarak görüyorum

sadece neymar mı aynı takımda oynayan bir başka oyuncu daha var 170 miydi? 2 sene evvel pogbanın 100 mioya gitmesi v.s birçok örnek var bize göre etmiyorlar bu paraları ama adamlar veriyor işte.

sadece neymar mı aynı takımda oynayan bir başka oyuncu daha var 170 miydi? 2 sene evvel pogbanın 100 mioya gitmesi v.s birçok örnek var bize göre etmiyorlar bu paraları ama adamlar veriyor işte.
Turkiyede bant ne peki galiba 8
Seninde dediğin gibi
Tariga 5 verdik adamlar 10 ister tabiki

Turkiyede bant ne peki galiba 8
Seninde dediğin gibi
Tariga 5 verdik adamlar 10 ister tabiki

türkiyeden yerli alınmaz hacım hepsi faiş fiyatdan gidiyor ben tüccar kafasıyla bakarsam almam gider almanyadan fransadan gurbetçi toplarım ha ben zenginim diyorsan eğer ben tüccar gibi güzel mal arayıp bulup pazarlayıp satayım demiyorsan en yakınında gördüğün şeyi bu faiş fiyatlara rağmen alırsın. Burada iş GS hangi kafada yönetiliyor orada bitiyor. Zengin aristokrat kafasımı yoksa tüccar kafasımı?

türkiyeden yerli alınmaz hacım hepsi faiş fiyatdan gidiyor ben tüccar kafasıyla bakarsam almam gider almanyadan fransadan gurbetçi toplarım ha ben zenginim diyorsan eğer ben tüccar gibi güzel mal arayıp bulup pazarlayıp satayım demiyorsan en yakınında gördüğün şeyi bu faiş fiyatlara rağmen alırsın. Burada iş GS hangi kafada yönetiliyor orada bitiyor. Zengin aristokrat kafasımı yoksa tüccar kafasımı?
Bide şu var parlayan oyuncular Turkiyede genelikle yurt dışı patentli yetiştiği yer
Olmayanları olacak gibi olupta olmayanları postaliyorlar aralarından sivrilenler fahiş fiyata 4 büyüklere satılıyor
Ilhan ümit berkant deniz tolga tolgay sinan gibi

10 Milyon mu yuh.

Kayserili bir adamdan başkası beklenmezdi zaten. Kurnaz bunlar işini bilir.

sent via GSC

Tudor aradığı 10 numarayı eninde sonunda bulur mu bilmem ama gidişat iyi değil. Belhanda-Ndiaye-Feghouli(?!:mad:)-Deniz-Emre A.-???-???...

Geri
Üst Alt