Erol Bilecik: "Galatasaray camiasına sesleniyorum, futbolu saha içinde oynayalım"

Ee oynadık ve sapladık. Canınız çekti tadı güzeldi di mi :)

Ne dedin ? :

1674568980809.webp

Ellerine agizlarina verdik götten yemeden duramiyorlar yaw nasil bir camia bu

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: "Dünkü hakemin bizi hem ince, hem de kalın, kalın doğraması... Maçtan sonra anti Fenerbahçelilik sayesinde isim yapan gazeteciler, hakemler bile hakkımızı verdi."

Tamamen yaptıkları bu

Ekli dosyalar

• 20230124_170652.webp
    20230124_170652.webp
    55 KB · Görüntüleme: 24
Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: "Dünkü hakemin bizi hem ince, hem de kalın, kalın doğraması... Maçtan sonra anti Fenerbahçelilik sayesinde isim yapan gazeteciler, hakemler bile hakkımızı verdi."
Ümraniyespor Teknik direktörü maç sonu kulübedeki f.bahceli futbolcularin faul pozisyonunda Hoca ya hak verdiklerini de anlat be Gülüm

Açıklamalar komedi yine cümle kuramamislar lakin bunları böyle konusturanda bizim yönetim neden sessiz kalıyorlar anlamıyorum ne olmasını bekliyoruz

bu kutuplaştırıcı politika, bu terörize ortam yaratma çabası, bu hak yiyip mağduriyet yaratma, bu kandırılmış fethullahçılar.

Çok saha içi bir açıklama gerçekten. Provokasyon hamlesi devreye sokuldu demek ki. Giresun'u yenersek sırada ne var? Seçime kadar gündemi oyalayın talimatı mı geldi bir yerlerden?

Şimdi durduk yere küfür et bunlara... Arsız mısınız siz onu anlamıyorum ben. Küfür yemeden duramıyor musunuz?

Geri
Üst Alt