Erol Bulut Resmen Fenerbahçe’de!

Ersun Erol Abdullah avci gibi karaktersiz ve hocalik vasfi dusuk adamlar ellerine iyi bir kadro gecerse anca basarili olur ornegin kuyt webo sow lu kadro gibi bu sene erol bu kadro ile devre arasini gormez

Başarılı olacağına inanıyorum

Bizde de Sinyor Terim'in devir teslim zamanı geldi de geçiyor

Biri söylese fena olmaz

ALP-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

211582309967.jpg

bu erola vasıfsız çekingen vs diyenler olmuştu neye göre dediler bilmiyorum ama bu adam gayet bilgili ve kendini geliştirmiş biri, dışarıdan görünüşüne göre mi dediler bilmiyorum ama bilgi güçtür, emre belözoğlu falan anlamaz bu öyle artistliklere de gelecegini sanmıyorum
fenere giderse de o konusmayı yapmıstır baskanla falan
malesef iyi bi potansiyeli var

antiterimcilerin rüyalarındaki hoca febede hayırlı olsun size :D:D:D

Sirf 1-2 macta Fatih hoca’ya ustunluk sagladi diye getiriyorlar

Rakiplerin isi gucu Fatih Terim Ama Bizim taraftarimizin da ayni sekilde derdi Fatih Terim
vefasız. kıymet bilmeyen Galatasaraylıların derdi Fatih Terim olur ancak bide futbolu ondan daha iyi bildiğini sananların tabi

Erol Bulut ne yapar bilemem ama 2 sene önce Ünal Karaman için de bir çok kişinin fikri Trabzon'da ilk yarıyı bile tamamlayacağı yönündeydi.

Hey gidi günler hey.

Alanyaya oynattığı futbol fena değildi.Fakat bunların şampiyonluk beklentisi var.Orada kafası rahat burada full beklentiye karşılık vermek zorunda.Çok farklı 2 takım çalıştıracak.Kadrolarıda berbat..35 lik gg ile filan olmaz o işler.Kalecileri malın önde gideni.Stoper eksikleri var.2 kanata ve forvetede kaliteli oyuncu almaları lazım.Bunlardan yine 1 cacık olacağını düşünmüyorum.

bu erola vasıfsız çekingen vs diyenler olmuştu neye göre dediler bilmiyorum ama bu adam gayet bilgili ve kendini geliştirmiş biri, dışarıdan görünüşüne göre mi dediler bilmiyorum ama bilgi güçtür, emre belözoğlu falan anlamaz bu öyle artistliklere de gelecegini sanmıyorum
fenere giderse de o konusmayı yapmıstır baskanla falan
malesef iyi bi potansiyeli var
Emre ye volkana karsi Erol Bulut iddia olsa banko Emre Volkan secerim 5 dakikada harcarlar erolu ruhu duymaz emre kendi tayfasi ile mac satar rakibe bir kadikoy maglubiyeti ile erolu almanyaya geri yollar sonu skibe gibi olur

Geri
Üst Alt