Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
kendısının gelecektekı ıkızı olan sınan gümüsü transfer etmesını beklıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç, şu sıralarda Erol Bulut ile toplantıda.
Erol Bulut ile hem mali konular hem gelecek planlaması üzerine fikir alış verişi yapılıyor.
Erol Bulut, Fenerbahçe’den bonuslarla beraber yaklaşık 1.5 milyon Euro kazanacak.
(Via @ertansuzgun)
Eger 2-3 tane gercekten kaliteli yabanci getirebilirlerse ilk 3'e oynayabilirler. Yoksa ilk 5 bile zor.Bence yine Sampiyon olamazlar. Hatta ilk 2 e girmezler diyorum.
sence ?
Bence çok kötü oldu.
Ligi de biliyor futbolu da oynatmayı da.
Jr. Fernandes
Efecan
Bakasetas
Gibi isimleri getirirse ciddi sıkıntı yaratır.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terim kimlerin eline verdi şimdiye kadar. Karbonat'ın hakkından mı gelemeyecek abi.Ali Koç günü kurtarmaya çalıştığı için yerlilerle devam ediyor, bir şampiyon olsa kafasındaki yabancıyı da getirmeyi deneyecek.
Erol kötü hoca değil, başarılı olabilmesi ise sabır gösterilmesine ve baskıyı kaldırabilmesine bağlı daha çok.
Umarım başarısız olur, Terim'e karşı yaptığı saygısızlıkların da bedelini öder.
Bence çok kötü hoca değil, her takımdan belli bir verim alıyor, en önemlisi disiplinli oluyor bu adamın takımları.Fatih Terim kimlerin eline verdi şimdiye kadar. Karbonat'ın hakkından mı gelemeyecek abi.
Zaten işi çok zor. Alanya'nın kadrosu FB'nin kadrosundan fersah fersah daha iyiydi. Tolga'larla Tolgay'larla oynayınca kaç okkalık hocaymış göreceğiz. Alanya'nın 5. sırada ligi bitirmesi tabiri caizse it is not a big deal.
Caulker + Brahim Darri diyorlar. Caulker neyse de, bu Brahim Darri'yi Erol'un bizzat istemesine anlam veremiyorum. Herifin bırak FB'yi süper ligin herhangi bir takımında forma giyebileceğini düşünmüyorum çünkü. Bildiğin çöp yav. Bizim Sekidika yanında topçu gibi topçu kalıyor yani. O kadar diyeyim.Bence çok kötü hoca değil, her takımdan belli bir verim alıyor, en önemlisi disiplinli oluyor bu adamın takımları.
Bek transferi önemli, 2 iyi bek almaları lazım ama en başta.
Ali Koç günü kurtarmaya çalıştığı için yerlilerle devam ediyor, bir şampiyon olsa kafasındaki yabancıyı da getirmeyi deneyecek.
Erol kötü hoca değil, başarılı olabilmesi ise sabır gösterilmesine ve baskıyı kaldırabilmesine bağlı daha çok.
Umarım başarısız olur, Terim'e karşı yaptığı saygısızlıkların da bedelini öder.
1.5 milyon euro alacak diyorlar, astronomik bir bedel Erol için. Hiç birinde de vizyon yok hemen kulüpçülük ve para peşinden gidiyorlar. Belki de kendilerine güvenmiyorlar hazır büyük takımdan teklif gelmişken gidelim diyorlar.Ödedi zaten bence. Türkiye Kupası finalinde bitik Trabzon'a karşı eline aldı, büyük ihtimal Avrupa'dan hiç teklif alamadı ki kupa bakiri Fener'e kaldı. Seneye Avrupa'da olabileceği takımı terk edecek ve büyük ihtimal Alanya'daki kadar bile dengeli kadro kuramayacağı takımla öyle Türkiye Kupası finali filan değil, Türkiye'de şampiyonluktan başka alternatifi olmayacak. Hayatında ilk defa ciddi bir yükü omuzlayacak, inşallah sonu Abdullah Avcı basiretsizinden bile beter olur. Hocamız zaten ayrıca koyar o ayrı mesele ama gelecekte yiyeceği tokatlarla bugünleri bile mumla arayacağını tahmin edebiliyorum.
Ali Koç, şu sıralarda Erol Bulut ile toplantıda.
Erol Bulut ile hem mali konular hem gelecek planlaması üzerine fikir alış verişi yapılıyor.
Erol Bulut, Fenerbahçe’den bonuslarla beraber yaklaşık 1.5 milyon Euro kazanacak.
(Via @ertansuzgun)