Erol Bulut Resmen Fenerbahçe’de!

-3 le baslayip takimi oturtana kadar iki mac verip kopar gider zaten elindeki takim sahin kasasina takilmis mercedes motoru gibi olcak devre arasi gelmeden dagitir takimi

Bu fenerliler kime kral dediyse teneke bağlayıp yolladılar. Hiç zahmet etmesinler tenekeleri ben hazırladım en kısa zamanda gelip alabilirler

Limit diye ağlayıp Dekoderleri yakma faslı bittikten sonra unutulan erolun hocaya yan gözle bakarak işaret parmaklarını göğe yönelttiği fotoya bakıp 31 çekme faslına geçerler mi

Alanyaspor gibi bir takımda 1.77 puan ortalaması gayet iyi. Oradaki başarısı Alanyaspor'un transfer başarısıyla mı ilgiliydi yoksa hocayla mı ilgiliydi bu sene göreceğiz. Ancak fb sanırım -6 puan vs ile başlamayı göze aldı.

A.Avcı'ya Beşiktaş'ta 1 sezon ömür biçmiştim, göremeden tekmeyi bastılar. Buna da 20 hafta ömür biçiyorum, 16. hafta filan tekmeyi koyarlar. :asd:

Bu alişinde son şansı zaten.Erolla başarılı oldu oldu yoksa kfür kıyametle istifa etmek zorunda kalacak.Angutların sabrı kalmadı zaten bu senede başarısızlık gelirse yavaş yavaş baskete geçerler yine.Gerçi orasıda bitik artık. :asd:

Başarılı olacağını düşünüyorum,umarım hayırsız olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt