Erol Bulut: "VAR'daki ofsayt çizgilerini kim çekiyor?"

var çizgisini boşver de senin fişin çekiliyo tvde şu sıralarda

Antepinde kritik golu var ofsayt verdiler net goremedik. Bos yapma. Takima top oynatma hedef sasirt. Isine gelmeyince dusman yarat ne guzel memleket

Bunlar hep Hande Sümertaş'ın oyunları her Fenerbahçe maçında hat-trick yapıyor yazıklar olsun Feneri bitirmek istissasdfdsfhah :asd:

Bunlar hep Hande Sümertaş'ın oyunları her Fenerbahçe maçında hat-trick yapıyor yazıklar olsun Feneri bitirmek istissasdfdsfhah :asd:
Bunlar gercekten hande sumertasin cizgi cektigini saniyorlar yalniz. Oyle ruh hastasi bunlar

Aklınca Hande Sümertaşmı çekiyor demeye getirmek isteyip algı peşinde koşuyor o fındık kadar beyni ile. Allahın çapsızı!! Zımparator!!

Ananın damı çekiyor o çizgileri!

bence yakınlarına sor, akraba yakın akrabalarına hatta, onlar çekiyor olabilir karbonat

Bunlar gercekten hande sumertasin cizgi cektigini saniyorlar yalniz. Oyle ruh hastasi bunlar
Ben o meseleyi anlamadım zaten reis TFF başkanının, 2.başkanının ve başkan vekilinin Fenerbahçeli olduğu ligimizi Hande Sümertaş mı dizayn ediyor ?

Gerçekten üzülüyorum bu Fenerbahçe taraftarına ne zaman ona buna yalan atmayı bırakıp sorunun kendilerinde olduğunu anlayacaklar ? Fenerbahçe kaybettiğinde Hakem'den Hande Sümertaş'a Beinsports'dan Mhk'ya kadar herkes suçlu olur ama Fenerbahçe camiası futbolcuları filan asla suçlu olamaz öyle düşünüyorlar yazık bu kafayla bir 15 sene daha Şampiyonlar Ligi göremeyecekler

Dün bizim maçta da demiştim yine aynısını diyorum. Hangi TD kaybederse direk hakeme sallıyor suçu hiç kendinde aramıyor , her hafta aynı senaryo cumadan-pazartesiye kadar aynı hiç değişmiyor yaklaşık olarak 2 senedir böyle yönetiliyor türk futbolu

Geri
Üst Alt