erol bulut

yazıp mahkemelik olmayalım üstat. Flood'u bırakıyorum buraya bakarsın :D

Aboo neler olmuş. Seten'in tipine bakınca zaten normal bir ayak olmadığını anlaşılıyorda. Bunlar sırf fenere düşmanlık ediyor diye gün yüzüne çıkartmışlar dosyaları. Ortalık karışır.

Olay da baya eski ha. Onca zaman nasıl haber olmamış nasıl soruşturma açılmamış tuhaf

açılmış işte
attığın tweatlere göre
bişey olmamış ama çünkü mani olmuşlar heriflerin wize almasına
27 yıl sonra da setene tekrar suç bindireceklerini sanmam ztn zaman aşımı fln vardır heral

Gündem değiştirme çabaları
Alper Pirşen denen adam hâlâ yöneticileri
Onu niye konuşmuyorlar. İşlerine gelmeyince vatan haini olmuyor muymuş

Gündem değiştirme çabaları
Alper Pirşen denen adam hâlâ yöneticileri
Onu niye konuşmuyorlar. İşlerine gelmeyince vatan haini olmuyor muymuş
Yav onun da vatan haini olduğu biliniyor zaten, yıllarca araştırma yapıp Pirşen'i mi yakalayamadılar sanıyorsunuz

Koçun gezide Divan otele polisin saldırdığı insanları alması da suç normal şartlarda.

Olayın apaçık belgeleri var. Gözaltı var, ifade var, tutanak var. Neymiş efendim CV’sinden çıkarmış. CV’den çıkarınca her şey kayboluyor sanki. Bu herife bu kadar görev verilirken, TFF’de çalıştırılırken tepedekilerin bunlardan haberinin olmaması ihtimali var mı? Herif eskiden de kirliymiş, halen de kirli bir herif. Çıkmış bir hesap 30 sene önceki olayı anlatıyor. Zaman aşımı diye bir şey var, bir halt olmayacağını onlar da biliyor. Tek amaçları basını, aleyhte konuşanları tehdit etmek, başka bir şey değil.

Gustavo ile İrfan idmana çıkmamış.

Sanki Gustavo insiyatif almıyor, kendisini riske atmıyor gibi bir izlenim edindim.

İrfan için de Okan haftaya döner demişti 1 ay oldu o lafı diyeli.

yedirmeyeceğim seni millete hocam

Geri
Üst Alt