# Errick McCollum

Son periyotta basket yedik sonra bu mal gelip topu alamadı, top kaybı oldu bir de üçlük yedik Rabaseda'dan. Orada maç kuşlara döndü. Hiç güven vermiyor sürekli top kaybı yapacakmış gibi, yapıyor da zaten. Ayrıca maç gidiyor paşa son dakikalarda topu kimseye vermeden kullanıyor, istatistik peşinde.

Extrayı akıllı oynadı neyse ki,ben saçmalar diyodum ama yanılttı sağolsun...

Top sürerken güven vermiyor,savunması da zayıf ama kriz anında faul almalarını seviyorum.Dışarıdaki Karşıyaka maçından beri fena oynamıyor bence.

Ne kadar savunması iyi olmasada bu adam skor üretmeyi biliyor.Takım durdugunda çok rahat faul aldırıp sayı buluyor.Bize bununla beraber arroyo tarzı oyuncu kurucu lazım seneye.Oyunu yönetmede çok sıkıntı yaşıyoruz.

Tek kelimeyle dengesiz.
Ama hastayiz sana reis.

Son düzenleme:
Eurocup normal sezonu MVP'si olma ihtimali çok fazla. Finallerin MVP'sini finaller belirleyecek. Ama duble yapabilir. Sakatlıktan döndükten sonra büyük oynuyor Mc reiss.

Evet eksileri var ama adam savaşiyor kizamiyorumda. Elinden gelen herşeyi yapiyor. O gayretini görüyorum.:DD

tüm faulleri soğuk kanlılıkla sokması bile mesele bence bkz silly 2de 0 attı en kritik yerde

güzel faul alıyor birinde ayağı kaydı sanki ama çaldırdı hakeme :D

Yetersiz ama elimizdeki bu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben seviyorum bu adami nedense. Yaninda iq su yuksek bir 1 numara daha olsa-Arroyo gibi- mukemmel bir oyun kurucu rotasyonumuz olurdu.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

adamin ham maddesi diyebiliriz

Tebrikler reis, Finallerin MVP'si de Micov'a gitsin.

Errick McCollum: "Taraftarlara teşekkürler! Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için! Tüm mesajları okuyorum! Ve finalde de her zaman olduğu gibi sizler için savaşacağız!''

12998618_1185134361498772_3725117584033561438_n.jpg

Geri
Üst Alt