Ersan sezonu kapattı!

Cevap: Ersan sezonu kapattı!

Nazar değdi Ersana.Böyle genç yaşta tam cıkıs yapacakken sakatlanmak kadar kötü bişe yoktur futbol hayatında

Artık böyle öküz gibi girmesin adamlar.Federasyon çare bulsun.Sakatlıklar yüzünden hiç bi takım tam kadro cıkamıyor artık.

Geçmiş olsun çıkışa geçen gençlere hep böyle oluyor.Eren Güngör'de böyle olmuştu umarım ona benzemez

Bjk baya zorlanıcak kontenjan sorunu nedeniyle

yazık oğlu yazık çok iyi oynuyordu valla.

yazık oldu çocuğa ya . büyük geçmiş olsun.

bjk hapı yuttu 5 gün içinde birini almazlarsa büyük bir sorun yaşayacaklar

En cok uzulende Adanaspor olmustur.. Gitti paraciklar..

Bizim lig kadar sert oynanan başka lig yoktur.KASAP LİGİ.Yazık oldu Ersana.

kariyerinin en parlak döneminde uzun süreli sakatlık çok kötü oldu çok üzüldüm geçmiş olsun

Kotu oldu, milli takimda is yapardi

Adaş iyiydi be tahmin etmiştim inşALLAH durumu kötü olmaz dedik ama belliydi çok canı yanıyordu.Defans oyuncusu topa vururken dızıene fena darbe geldi..

Cok kotu oldu. Yerli stoper transferi sart simdi, Omer Toprak/Serdar Kesimal kalibresinde, veya Hilbert yedekte kalip, Ekrem oynayacak ve Sivok Ersan'in yerine gececek. Ne olursa olsun, sadece Besiktas degil, milli takim icin buyuk kayip. Onumuzdeki maclarda gercekten Ersan gibi stoper gerekliydi. Ama Schuster bu, ne diyecegi belli olmaz. Hayir, ben Atinc'i oynatacam der. Hatta ve hatta, en kotu ihtimalde Necip'i stoper oynatir.

q7 nin bağları falan gene koparsa bjk batar zaten borçtan batmışlar batacakları kadar

Çok kötü oldu Bjk umrumda değil ama genç bir futbolcu için büyük bir hayal kırıklığı.Umarım en kısa zamanda sahalara döner..

bu saatten sonra kimse oyuncusunu satmaz herkes transferleri oluşturmaya başladı ancak baki mercimek falan :D

Bir G. Zan versek ?? Alirmisiniz ?

Geri
Üst Alt