Ersin Destanoğlu: "Bu nasıl bir hakem? Ben daha barajı kurdururken oyunu başlatıyor"

yanlis görmediysem 3 kere kale atisini yanlis kullandi bu gece

bunun gibi sigirlarin bu seviyede oynuyor olmasi basli basina bir rezillik

Ayrıca barajı kurdursan ne olacaktı 15 metre havaya mı zıplayacaktınız şopar.

Hakem gösterdiği kartlar ile bizi pasifize etti penaltı pozisyonu var vermedi gibi gibi

Icardinin pozisyonu bence penalti degil benim aleyhime verilse kiyameti koparirim ama

Fenerbahce deplasmaninda daha hafifi icin davinson dzeko da faul calindi
Ne demek değil yahu rakibin önünde , kontrolsüz şekilde topa hamle yapsada sahip olması zor olduğu halde darbe var. Net penalti bu

Git bi bak git bi bak! Pozisyon faul mü git bi bak!

Barajı kurduruyormuş. Faulden sonra 3 dakika baraj kurmanız için mi bekleyelim kardeşim altı üstü kaleye 35 metre ilerde oluşmuş duran top.

Hakem senin barajını beklemek zorunda değil. Futbolda baraj kurulacak hakem bekleyecek diye kural mı var lan davar.
Bula bula bu bahaneyi bulmuş işte. Taç ağlaklığı gibi

Amma ağladınız lan it herifler.

Haftalardır her maç penaltı alarak kazandınız bir de utanmadan hakem konuşuyorsunuz hâlâ.

bisey yok videoda baraj kurulmus gotten uyduruyor

Tribün çekimi burada. Vuruş öncesi Gedson önüne dönüyor. Açıkçası bana yalan açıklama gibi geldi. Baraj gayet kurulmuş. Hakem icazet mi alacak Ersin’den?

Yav alsa ne olacak.
Adam direkt gol atmadı ki hem, yada yerden barajın engellemesi gereken bir pozisyon olsa belki tamam dersin, top 10 metre yükselip yere inmiş. Barajı kurdursa ne olacaktı zıplayıp durduracak engelleyeceklerdi heralde.

Uydurmuş ya da böyle söyle demişler
Dediği gibi olsa hemen itiraz falan ederdi

Geri
Üst Alt