ersin düzen

Geçen sene epey kafa ütüledi yav. Hatta bu sezonun ilk yarısında da öyleydi. Zaman geçtikçe geriledi biraz.

Ben yine sevmiyorum bu iti. Fenerli sonuçta.
Kimseyi öyle pek takip etmem de bunları ilk devre deplasmanda yendiğimizden beri fenere sallayıp bizi övüyordu.

Soyadım düzen olsaydı kendimi çok errrkek gibi erkek olmaya mecbur hisseder, bu baskıyı kaldıramaz zamanla gay olabilirdim
Soyadın Sertel olduğu için bir temenni gibi mi hissediyorsunuz, yoksa süper güç gibi bir şey mi? Soyismi söylediğin an aktif mi oluyor? Bu sizde bir baskı yaratiyor mu?

Düzenin adamıdır. Görürdüm 3 yıldır şampiyon olmasaydık onun gerçek yüzünü. Böyle bir takıma laf atacak durumda değil. İlk tökezlemede özüne döner

Trt deyken acayip yanlı bir febe amigosu gibiydi.Fakat son 2 yıldır baya tarafsız gibi takılıyor

Ülkenin %70si, internetin %95i GSli olunca azıcık akli olan yayinci insan diger ekiplerin fanatikligini yapmaz. Bjklisinde fenerlisinde hepsinde bu farkindalik net şekilde görülüyor.

Ülkenin %70si, internetin %95i GSli olunca azıcık akli olan yayinci insan diger ekiplerin fanatikligini yapmaz. Bjklisinde fenerlisinde hepsinde bu farkindalik net şekilde görülüyor.
Burda tam olarak ne demek istiyorsun anlamadım. İkinci cümlede yani. Boldlayamadım nedense

Helal olsun Ersin'e

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünyevi doyumuna ulaşan ersin düzen'i tebrik ederim. 2 kuruş fazladan para için 70 yaşındaki kart horozlar gibi şerefini, bağırsağını satmıyor en azından.

Geri
Üst Alt