Ersin Düzen'in TRT'den Ayda 278.000 TL Maaş Alması!

konudan bagımsız yazıyorsun ancak şu argüman çok tehlikeli ''akp düşmanlığı gözünüzü kör etmiş''

Yani şu anda trt kurumunda yaşananları akp den bağımsız nasıl düşünebilirsin? trt'nin yıllar öncesinde bünyesinde çalışan sunucu spiker her neyse memur olarak çalışırken özellikle akp döneminde neye dönüştüğünü söylemeye gerek varmı?

Tamam memur zihniyetiylede yönetilmesin ancak bu kurum vatandaşın vergisi ile çalışıyor her şeyinde bir ayarı var.Git özelde kime veriyorsan bu paraları ver kardeşim.Trt kendisi sunucu spiker yetiştiren bir kurum iken dışarıdan aldığı adamlara tomarlarla para yediren bir kurum haline geldi ve getirildi bunun için gidip kongo cumhuriyeti iktidarınımı eleştiriceğiz?

Ben Akp eleştirisine bir şey demedim,Mehmet Han'a verilen cevaptaki sert üslubu eleştirdim,ayan beyan ortada neyi kastettiğim. :)

Son düzenleme:
Ben Akp eleştirisine bir şey demedim,Mehmet Han'a verilen cevaptaki sert üslubu eleştirdim,ayan beyan ortada neyi kastettiğim. :)

O arkadaş bana mal dedi bu başlık altında keşke aynı üslup uyarısını kendisinede yapsaydınız.Ama şimdi diyeceksiniz ki ben o davranışıda tasvip etmiyorum.

Memlekette hırsızlık,dolandırıcılık,adaletsizlik her şey normalleştirilmiş ama bunu normalleştiren insanlara sen makarnaya devam et demek mi üslup sorunu?

Sizin kullandığınız argüman tepkileri en asgariye indirmek adına icat edilmiş sistematik olarak kullanılan bir argümandır.

Akp nefreti gözünüzü kör etmiş demek memlekette meydana gelen bu olumsuz durumlara eleştiri getiren vatandaşın tepkisini itibarsızlaştırmak demektir.

4 bin lira aylik maasi olan adam 48 bin lira aliyor sunun aldigi paraya bak.

ne halt yemiste bukadar para aliyor? yalamaya bukadar para veriliyorsa bizde bilelim..

ayrica asgari ücretten 100 lira kesip 1000 küsür liraya milleti magdur ederken kendileri ver allah ver diye calip duruyor

zehir zikkim olsun caldiginiz paralar.

alman super rtl kanali senede 300 milyon euro brüt gelir elde ediyor. bu adamlarin reklam ücreti 200-300 euro falan.

trt'ye bakiyorsun toplamda 84 milyon lira reklam geliri elde etmis. trt cocuk'tan gelen parayi bilmiyoruz ama eti ne budu ne desek yeridir

devlet kanali büyük zarar ediyor. böyle amatörce kurum yönetilir mi?

rahmetli erbakan hoca hakka yürümeden bosa mi konusuyordu elbette hayir. hepsinin cigerini biliyordu adam..

O arkadaş bana mal dedi bu başlık altında keşke aynı üslup uyarısını kendisinede yapsaydınız.Ama şimdi diyeceksiniz ki ben o davranışıda tasvip etmiyorum.

Memlekette hırsızlık,dolandırıcılık,adaletsizlik her şey normalleştirilmiş ama bunu normalleştiren insanlara sen makarnaya devam et demek mi üslup sorunu?

Sizin kullandığınız argüman tepkileri en asgariye indirmek adına icat edilmiş sistematik olarak kullanılan bir argümandır.

Akp nefreti gözünüzü kör etmiş demek memlekette meydana gelen bu olumsuz durumlara eleştiri getiren vatandaşın tepkisini itibarsızlaştırmak demektir.

Akp nefreti gözleri öyle kör etmiş ki,düzgün üslupla cevap verenlere bile çok sert bir şekilde cevap verilebiliyor,orada sen kömür makarnaya devam et demek zorunda mıydı yani?

Onu da tasvip etmiyorum tabii ki ama olayların nasıl geliştiği ortada,sırf fikir beyan ettiği için bir kişi böyle bir üslupla karşı karşıya kalırsa onun da tepki göstermesi normal.

Akp neden 14 yıldır iktidar,başka bir sebebi yok.Bu ayrıştırıcı üslup,Akp'nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz.

Güzel DÜZEN kurmuş adam, bravo. Hiçbir vasfı yok bu malın, artısı yok, farklılığı yok, pardon çok iyi bir yandaş, ülkede bu yeterli bir kriter.

ne dersin, sende biraz akp karşıtlarına ve müslüman olmayan herkese karşı bir önyargı var diyebilir miyiz? (En sonunda senin herkese soru sorman gibi ben de nihayet sana ahret sorusu sorabildim :D yalnız sen akp'li ve dincilere pek soru sormuyorsun.. bunu da feedback olarak düşeyim..)

şahsen ben daha hiç akp'lilerin veya dindarların üslubuna takıldığını görmedim :)

varsa yoksa muhaliflerin ve laiklerin üslubu.. sanki memlekette bunlar hariç herkesin üslubu şeker gibi de :D

ülke ve yönetimi nasılsa, biz de hepimiz öyleyiz.. ortalık yavşaklıktan geçilmezken Serkan, ben yada Arif evliya mıyız ki üsluba dikkat edelim..

benim şahsen, daha önceden de belirttiğim gibi, tatlı çocuk olmak ve herkese gül dağıtmak gibi bir amacım yok.. yavşağa yavşak derken keyfin doruklarına çıkıyorum :) susuz kalsalar su vermem.. ne üslubu ki bu.. bu ülkede üslup "ananı da al git" dendiği gün bitti benim gözümde..

takip ettiğim kadarıyla Serkan ve Arif de öyle.. yavşağa beyefendi diyecek kadar gavat insanlar değiller gördüğüm kadarıyla.. bunu bu konudan bağımsız söylüyorum..

Hala savunuyor.Ulan vatandaşın vergisi ile çalışan bir kurum diyoruz adamların piyasası o demek ki asgari ücretlemi çalışsın diyor insan eşşek olunca semer vuran çok olurmuş ata sözünü doğruluğunu bir kez daha ıspatladığın için teşekkürler.

Hey allahım şu adamlarla aynı havayı soluduğunu bilince harakiri yapası geliyor insanın.

Takma bu kadar. Onlar bu haberlere inanlarla aynı kafada insanlar. :asd22:

13532985_1031740206923127_5832743754466108393_n.png

TRT=Galatasaray vol2. Bizim de paralarımızı el altından dağıtıyorlar.

Musap dan sonra en kolay ceza alan adam Mehmet Han herhalde.

Akp nefreti gözleri öyle kör etmiş ki,düzgün üslupla cevap verenlere bile çok sert bir şekilde cevap verilebiliyor,orada sen kömür makarnaya devam et demek zorunda mıydı yani?

Onu da tasvip etmiyorum tabii ki ama olayların nasıl geliştiği ortada,sırf fikir beyan ettiği için bir kişi böyle bir üslupla karşı karşıya kalırsa onun da tepki göstermesi normal.

Akp neden 14 yıldır iktidar,başka bir sebebi yok.Bu ayrıştırıcı üslup,Akp'nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz.

Dostum bizim kimseyi ayrıştırdığımız yok biz tam tersine herkes makul seviyede eşit kazansın hak eden kazansın diyoruz bizim temel düşüncemiz bu.

O adam makarnaya devam et demek zorundaydı çünkü karşıdaki şahıs makarnaya devam etmek istiyor olanı normalleştirip alakasız bir şeyle kıyaslama yapıp konuyuda dağıtmaya çalışıyor.

Senin yaptığın ise daha farklı bir olay yani bu olanlar akp ve ona çanak tutan hiç bir şeyi sorgulamayanların sebep olduğu şeyler insanlar durduk yere mi nefret duyuyorlar.

Adaletsizliğe,hırsızlığa,dolandırıcılığa sesini çıkartmayıp bunu normalmiş gibi gösteren adamlara tepki vermenin akp nefreti ile ilgisi ne iktidarda chp olsa bunları olsa yine aynı şekilde sorgulayacağız.

Bu yaşananların sorumlusu akp ise onu ve ona destek verenleri suçlayacağız kimi suçlayacağız?

ne dersin, sende biraz akp karşıtlarına ve müslüman olmayan herkese karşı bir önyargı var diyebilir miyiz? (En sonunda senin herkese soru sorman gibi ben de nihayet sana ahret sorusu sorabildim :D yalnız sen akp'li ve dincilere pek soru sormuyorsun.. bunu da feedback olarak düşeyim..)

şahsen ben daha hiç akp'lilerin veya dindarların üslubuna takıldığını görmedim :)

varsa yoksa muhaliflerin ve laiklerin üslubu.. sanki memlekette bunlar hariç herkesin üslubu şeker gibi de :D

ülke ve yönetimi nasılsa, biz de hepimiz öyleyiz.. ortalık yavşaklıktan geçilmezken Serkan, ben yada Arif evliya mıyız ki üsluba dikkat edelim..

benim şahsen, daha önceden de belirttiğim gibi, tatlı çocuk olmak ve herkese gül dağıtmak gibi bir amacım yok.. yavşağa yavşak derken keyfin doruklarına çıkıyorum :) susuz kalsalar su vermem.. ne üslubu ki bu.. bu ülkede üslup "ananı da al git" dendiği gün bitti benim gözümde..

takip ettiğim kadarıyla Serkan ve Arif de öyle.. yavşağa beyefendi diyecek kadar gavat insanlar değiller gördüğüm kadarıyla.. bunu bu konudan bağımsız söylüyorum..

İyi o zaman,herkes herkese sertçe cevap versin saldırsın,nasıl olsa ortalık karışık.Ne tartışma kültürü kalır ne başka bir şey o durumda.Bu,herkesin yapabileceği bir şey çünkü.

Bu forumda görürsem söylerim,ateistin insanlığa faydası dokunmaz demişti birisi (Berkant Gökce'ydi sanırım.),ben de neden böyle düşünüyorsun diye sormuştum,cevap alamamıştım ama.Bende Müslüman olmayanlara karşı veya Akp karşıtlarına karşı bir önyargı olması teknik olarak sözkonusu değil çünkü ben de her iki gruptayım.Bir tarafta olmak demek illa karşı tarafı linç etmek,sert üslupla saldırmak demek midir?Konusu açıldı mı zaten konuşuyoruz ama bu,birilerine hakaret etmemi veya sert üslup kullanmamı gerektirmez.

Bilmiyorum belki de bu sektörde çalışanların normal olarak aldığı bir paradır. Ama eğer öyle ise sistemin sorgulanması lazım. 20 senelik bir öğretmenin maaşı yaklaşık 3000 tl. Bir yıl boyunca 36 bin lira. Hadi ek dersleri tam olsun . özel ders versin. Ersin Düzen in ayda aldığının 5 de birine ulaşamaz. Mühendis bir arkadaşıma ( güneydoğuda bu olaylar yokken) ayda 25 bin tl şırnakta çalışması için teklif vardı. Ben de 3 sene çalış sonra yat diye takılmıştım. Bu adamın 1 ayda kazandığını bazı insanlar 270 ayda kazanıyor

Bu sektörde çalışanların normal aldığı ücretler değil bunlar. TRT'nin özel bir durumu var. Zira TRT bu konuda yetişmiş personele sahip. Ve bu personelin aldığı aylık maaş ise derece vesaire ayrımı yapmadan ortalama söyleyeyim 8-10 bin arası bir para. Yani senin zaten yetişmiş ve kadrolu çalışanların var. Aynı şey yönetmen, kameraman, yapım yayın elemanı, prodüktör vs vs kadroları içinde mevcut. Fakat TRT bunca yetişmiş kadrosuna rağmen dışarıdan adam getirtip, dizi, spor programı, belgesel vesaire çektirip uçuk paralar ödüyor ki, bu gerçekten akıl almaz bir durum.

Hayatını spora adamış Yalçın Çetin bu sıfatsız-kişiliksizin aldığı paranın 20 de birini alıyor mu acaba?

Geri
Üst Alt