Ersin Şen Kitap Yazsa...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ry-005.jpg

Woooovvvv ..
Resmi gibi bişey olursa, gscimbom u 1miyar € ya satın alır artık. Kendini de tek moderatör hakem yapar.

Ilk yapacagim is Fenerli ve besiktasli moderator bulup getirmek olurdu. cunku hep ayni telden sarmiyor beni. bana karsit fikri veya karsi tez savunan biri lazim. yoksa surude koyun gibi hissediyorum kendimi. me meee meee onlarda hep ayni telden caliyor.
en cok kufuru yine ben yerdim buna emin olabilirsin. ama kimse bana kufur etti diye atilmazdi. hatta bana kufur edenin fikrine daha cok onem verirdim. cunku yavsak olmadigini bilmis olurdum. kufuru sevdigimden degil. cunku biliyorumki o adam bir yerlerde barinmak icin sadece yavsamiyor.

Ersin çok marjinal birisi dünya henüz buna hazır değil, kitap yazmamalı. Mazallah sonu galileo gibi olabilir

bak bu adamda homofobiden zerre eser yok. cunku bopyle sakayi kaldirabiliyor.
forumda uyelerin %80'i hemen gardlarini kaldirip kontra ataga gecmisti.
iste bu yuzden sen hep burda kal

Bir kadina boyle bir saka yapar misin? Cevabin hayirsa bir erkege de yapmamalisin.

Ha, ayrica tatsizligin otesinde cirkin ve komik olmayan bir saka.

Ilk yapacagim is Fenerli ve besiktasli moderator bulup getirmek olurdu. cunku hep ayni telden sarmiyor beni. bana karsit fikri veya karsi tez savunan biri lazim. yoksa surude koyun gibi hissediyorum kendimi. me meee meee onlarda hep ayni telden caliyor.
en cok kufuru yine ben yerdim buna emin olabilirsin. ama kimse bana kufur etti diye atilmazdi. hatta bana kufur edenin fikrine daha cok onem verirdim. cunku yavsak olmadigini bilmis olurdum. kufuru sevdigimden degil. cunku biliyorumki o adam bir yerlerde barinmak icin sadece yavsamiyor.
aklımı garıştırdın ersoş...
sonucta ???

bak bu adamda homofobiden zerre eser yok. cunku bopyle sakayi kaldirabiliyor.
forumda uyelerin %80'i hemen gardlarini kaldirip kontra ataga gecmisti.
iste bu yuzden sen hep burda kal
Maskelemeyi bırakda, gerçek niye kalası gerektiğini HARBİ HARBİ söyle... :asd:

Bir kadina boyle bir saka yapar misin? Cevabin hayirsa bir erkege de yapmamalisin.

Ha, ayrica tatsizligin otesinde cirkin ve komik olmayan bir saka.

mantik sifir

bir kadina oyle bir saka yapmam cunku o saka degil salakliktir.

elmayi yer misin? yemezsen o zaman armutuda yeme

bana boyle mantiksiz argumanlarla lutfen gelmeyin. hele ki cumleyi metaforik anlamli cirkin, komik vs gibi hic birsey ifade etmeyen soyut ifadelerle ancak koyun gudersin.

mantik sifir

bir kadina oyle bir saka yapmam cunku o saka degil salakliktir.

elmayi yer misin? yemezsen o zaman armutuda yeme

bana boyle mantiksiz argumanlarla lutfen gelmeyin. hele ki cumleyi metaforik anlamli cirkin, komik vs gibi hic birsey ifade etmeyen soyut ifadelerle ancak koyun gudersin.

O halde cinsiyetcisin?

Anırmanın 50 tonu.

Ersincan yazdığı kitabı manav reyonunda pazarlayacakmış .
gerçekle alakası varmı dır bilmem ama; Biyografi olursa bunu yapacak kadar da değildir sanırım.

Geri
Üst Alt