"Ersun hoca beni sevemedi"

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
sa6_HY9B9.jpg

Öncelikli hedefinin uzun yıllar yurt dışında oynamak olduğunu söyleyen Salih, İtalya'da ilk işinin İtalyanca öğrenmek olduğunu dile getirdi.

Sezon sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı ve adı birçok Anadolu kulüpleriyle anılmaya başlayan 20 yaşındaki yıldız transfer döneminde tercihini Roma'dan yana kullanmıştı.

Genç oyuncu, Yanal'ın ayrılışına şaşırdığını aktardı ve birlikte çalıştıkları dönem için ise; "Beni neden oynatmadığına dair birçok konu konuşuldu. Beni bir türlü sevemedi. Kanımız uyuşmadı heralde desek yalan olmaz. Çünkü ordan evvelki sezon Aykut Kocaman ile ilk yılım olmasına rağmen ciddi şans bulmuştum. Eğer kalsaydım beni PTT 1. Lig'e kiralarlardı" :asd: ifadelerini kullandı.

"BENİ BENDEN İYİ TANIYORLAR"

Genç orta saha Roma'da geçirdiği günleri alışma sürecini ise şöyle anlattı; "Yavaş yavaş İtalyanca öğrenmeye başladım. Amerika kampı çok faydalı geçti. Hocam beni tam istediğim bölgede oynatıyor. Zaten Roma, Fenerbahçe'ye geldiğim ilk sezon bana göz koymuş, izlemişler hep. Ancak Fenerbahçe 5 milyon euro isteyince geri çekilmişler ve beklemişler. Geçen sezon Ersun Yanal beni oynatmayınca onlar da tekrar teklif yapıp, aldılar. Aslında beni benden iyi tanıyorlar ve futbol yapımı bilerek aldılar. "

NTVSpor.net

İstemedende olsa hülle yaptık bu adam 3-5 sene sonra bizde inşş umarım sanıyorum

Adam kulüplerimizin yapmadığı şeyleri söylemiş,biz sağ bekleri sol bekte denemeye devam edelim.

BBUcZVdCYAAuXNZ.jpg

Gönlündeki takıma gelecek ilerleyen yıllarda.

Ilerde gelir bize belki. Rengi tuturmuş en azından şimdilik az çok

Gelme. Orada kariyerine devam et.

Geri
Üst Alt