Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
BVB maçını bekliyolar sanırım
8jk'nın rekorunu kırmamız için
8jk'nın rekorunu kırmamız için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzak dursun, bize yerli cetenin haddini bildiren bir TD lazim. Bu yine Selcuk ve Burak'tan vazgecmez, Yekta'yi fln oynatir zaa
Ankaragücü döneminde GS'ye karsi sike yapan adami bize hoca olarak yakistiranlara selam gönderiyorum.
gelsin...
gelsin de...
yaptığı şikeleri nasıl unutacağız peki
İstememenizi anlarımda...Selçuk tek bir ikili mücadele kazanamıyorken oynatmaya devam edecek bir TD değil Ersun, anında keser takımdan, bunu yapabileceği ortam sağlanamayacaksa da gelmez zaten...
buda serefsiz in önde gideni, ne balik hafisa var bizim millet te, sikeyi filan bIrak.
Milli Takimda iken Hakan Sükür ü almadi Talimat gelmisti yukardan, oda dedi sisteme uymuyor diye, he sonra kimi cagirdi ? Ersen Martini Hakan Sükür ün ayni tipte, tek daha beceriskiz versiyonu...
O sene Ersun Yanal'ın takımı bizi şampiyonluktan etti doğrudur ama 2006 yılındaki efsane şampiyonluğumuzda da bizim 4 yediğimiz Fenerbahçe'yi Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'u 5-3 yenmişti. Yani adam takım ayırt etmeden profesyonelce şampiyonluktan ediyor.1. Galatasaray-Ankaragücü maçındaki olay şike değil teşviktir ve o zaman için suç kapsamında bile değildi, hatta etik olup olmadığı da tartışma konusuydu...
2. Teşvik olayını maçtan sonra öğrendiğinde Ersun Yanal ''Benim takımım nasıl böyle bir olayın içinde olur?'' diye çılgına dönüp terör estiriyor ve sonrasında (Olan olmuş, bari paylaşımda bibirlerine girmesinler de basın işin içine girmesin diye) bizzat kendi evinde paraları dağıtıyor.
Olayın gelişimini, bir sohbet esnasında Ersun dan direkt duyan gazetecinin anlattıklarından biliyoruz...Daha önce de yazdığım gibi teyidini de Cafer Aydın yapıyor; Konuyu ilk ortaya atan futbolcu Cafer de Ersunun sonradan haberdar olduğunu ve aralarında ciddi husumet olan Ersun için ''O şerefsizin evine gitmem ben, payıma düşen parayı benim adıma alıp getirin'' dediğini ve öyle de yapıldığını ifade ediyor...Cafer' i Kayserisporda oynadığı dönemden şahsen de tanırım, geçimsiz ve delidolu olmasının yanında dobra delikanlıdır ki öyle olmasaydı bile düşman gözüyle gördüğü Ersun Hoca yı koruması için değil çamur atması için şartlar müsaitti...