Ersun Yanal: ''Beklemek gerek''

BVB maçını bekliyolar sanırım
8jk'nın rekorunu kırmamız için

İstememenizi anlarımda...Selçuk tek bir ikili mücadele kazanamıyorken oynatmaya devam edecek bir TD değil Ersun, anında keser takımdan, bunu yapabileceği ortam sağlanamayacaksa da gelmez zaten...

Prandelliyi gördükten sonra yılmaz vurala bile kabul diyen bu bünyeler.Ersun yanala neden hayır desin ki herkes gibi tek dileğim şu italyandan kurtulmak gelen geçen yenmekle kalmıyor.Fark atıp gidiyor.

Ankaragücü döneminde GS'ye karsi sike yapan adami bize hoca olarak yakistiranlara selam gönderiyorum.

Sezon sonunu beklemek son derece saçma bir karar olur.

Ankaragücü döneminde GS'ye karsi sike yapan adami bize hoca olarak yakistiranlara selam gönderiyorum.

1. Galatasaray-Ankaragücü maçındaki olay şike değil teşviktir ve o zaman için suç kapsamında bile değildi, hatta etik olup olmadığı da tartışma konusuydu...

2. Teşvik olayını maçtan sonra öğrendiğinde Ersun Yanal ''Benim takımım nasıl böyle bir olayın içinde olur?'' diye çılgına dönüp terör estiriyor ve sonrasında (Olan olmuş, bari paylaşımda bibirlerine girmesinler de basın işin içine girmesin diye) bizzat kendi evinde paraları dağıtıyor.

Olayın gelişimini, bir sohbet esnasında Ersun dan direkt duyan gazetecinin anlattıklarından biliyoruz...Daha önce de yazdığım gibi teyidini de Cafer Aydın yapıyor; Konuyu ilk ortaya atan futbolcu Cafer de Ersunun sonradan haberdar olduğunu ve aralarında ciddi husumet olan Ersun için ''O şerefsizin evine gitmem ben, payıma düşen parayı benim adıma alıp getirin'' dediğini ve öyle de yapıldığını ifade ediyor...Cafer' i Kayserisporda oynadığı dönemden şahsen de tanırım, geçimsiz ve delidolu olmasının yanında dobra delikanlıdır ki öyle olmasaydı bile düşman gözüyle gördüğü Ersun Hoca yı koruması için değil çamur atması için şartlar müsaitti...

buda serefsiz in önde gideni, ne balik hafisa var bizim millet te, sikeyi filan bIrak.

Milli Takimda iken Hakan Sükür ü almadi Talimat gelmisti yukardan, oda dedi sisteme uymuyor diye, he sonra kimi cagirdi ? Ersen Martini Hakan Sükür ün ayni tipte, tek daha beceriskiz versiyonu...

buda serefsiz in önde gideni, ne balik hafisa var bizim millet te, sikeyi filan bIrak.

Milli Takimda iken Hakan Sükür ü almadi Talimat gelmisti yukardan, oda dedi sisteme uymuyor diye, he sonra kimi cagirdi ? Ersen Martini Hakan Sükür ün ayni tipte, tek daha beceriskiz versiyonu...

Hakan Şükür benimde favori futbolcum olmuştur hep...Ancak süreç dediğin şekilde gelişmedi; Ersun Hoca takımda 1. santrfor olarak Fatih Tekke yi tercih etti (Aklımın yettiği dönemdeki en komple yerli forvet oyuncusudur), Hakan bunu kabullenme olgunluğunu göstermek yerine triplere girerek olayı tırmandırınca ipler kopmuş oldu, Ersen filan sonraki hikaye...

''Yukardan talimat'' tan kastettiğin siyaset ise hiç alakası yok, bilakis o zamanlar Hakan Şükür' e ancak destek gelirdi siyasetten...

1. Galatasaray-Ankaragücü maçındaki olay şike değil teşviktir ve o zaman için suç kapsamında bile değildi, hatta etik olup olmadığı da tartışma konusuydu...

2. Teşvik olayını maçtan sonra öğrendiğinde Ersun Yanal ''Benim takımım nasıl böyle bir olayın içinde olur?'' diye çılgına dönüp terör estiriyor ve sonrasında (Olan olmuş, bari paylaşımda bibirlerine girmesinler de basın işin içine girmesin diye) bizzat kendi evinde paraları dağıtıyor.

Olayın gelişimini, bir sohbet esnasında Ersun dan direkt duyan gazetecinin anlattıklarından biliyoruz...Daha önce de yazdığım gibi teyidini de Cafer Aydın yapıyor; Konuyu ilk ortaya atan futbolcu Cafer de Ersunun sonradan haberdar olduğunu ve aralarında ciddi husumet olan Ersun için ''O şerefsizin evine gitmem ben, payıma düşen parayı benim adıma alıp getirin'' dediğini ve öyle de yapıldığını ifade ediyor...Cafer' i Kayserisporda oynadığı dönemden şahsen de tanırım, geçimsiz ve delidolu olmasının yanında dobra delikanlıdır ki öyle olmasaydı bile düşman gözüyle gördüğü Ersun Hoca yı koruması için değil çamur atması için şartlar müsaitti...
O sene Ersun Yanal'ın takımı bizi şampiyonluktan etti doğrudur ama 2006 yılındaki efsane şampiyonluğumuzda da bizim 4 yediğimiz Fenerbahçe'yi Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'u 5-3 yenmişti. Yani adam takım ayırt etmeden profesyonelce şampiyonluktan ediyor. :D En azından kin tutanlar bu olay üzerine ödeşmişiz desin.

Haftaya takimin başında olur inş dicem de Sir Abdürrahim Başkan takımı ciftliğe çevirmişken emir eri prandelliyi kovmaz tdcilik oynamaya devam eder.

Bu sene bu takımı Yanal'dan başka kimse şampiyon yapamaz!

gelirse Galatasaray futbol takimini izlemem nede takip ederim gidene kadar.

Hala gelmesin.gelirse takımı izlemem diyenler var.Ulan elin beceriksiz çapsız italyanı sayesıinde takım diye bir şey kalmadı.Ersun sayesinde şampiyon olacaz şu duygusallıgı bırakın artık.

Geri
Üst Alt