Ersun Yanal Fenerbahçe'de İddiası

Oral Sever

Berlin Panteri
SPORX ÖZEL HABER : Fenerbahçe ile Ersun Yanal, 1,5 yıllık sözleşme üzerinden ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Taraflar arasındaki anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor! SPORX

Eldeki kadroyla neler yapacak çok merak ediyorum, yeniden fb maçlarını izlememe sebep olur doğruysa.

Hayırlı olsun kendısını severım

çok şey beklemem fakat yine de fb şimdikinden iyi duruma gelecektir, bi kaç hafta daha şu herifle devam etseler bari

Ali Koç kurnazlık yapma peşinde galiba

Baktı takım leş taraftarın istediği ersunu harcayarak buyurun alın size Ersun dedirtecek.

Gelsin ve su Ersun balonu artik ebeddiyen patlasin da kurtulalim.

gördüğüm en saçma hamle. Ali Koç'tan ben bile umutluydum ama rezilliğin dibini yaşıyor şu anda. Yardımcı hoca ile devam etmeler, taraftar baskısına boyun eğip asla getirmem dediğin kişiyi getirmeler...

Ayrıca Ersun Yanal öyle inanılmaz hoca değildir. 2014'te şampiyon olduğunda zaten hazır kadro vardı. 3 kulvarda da finale kadar giden takıma Bruno Alves,Emenike katıldı. Avrupa,Kupa falan da yoktu. Rakipler büyük sorunlar yaşıyordu vs.

Şu anda o durumdan eser yok. Bence son derece yanlış hamle. Bunu da zamanla göreceğiz zaten.

Hikmet Karaman kayseri de haberinin gölgesinde kalacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buda öyle bir patlayacakki bir daha Ersunun e sini ağızlarına alamayacak şikeciler.

Çok sevinirim gelmesine nerdeyse oğlum başımızda ersun yanal yok o yüzden şampiyon olamıyoruz muhabbetine gitti gelsin balonu paylaşımda bide böyle görelim fb lileri

Puan puana bitiririz ligi 4-5.

6 ay sözleşme teklif etmişler
Reddetmiş diyorlar

Geri
Üst Alt