Ersun Yanal: "Galatasaray'a hayır demem"

Melih Akan

Berlin Panteri
Fenerbahçe'den sezon başında olaylı bir şekilde ayrılan Ersun Yanal'ın son zamanlarda adı sık sık Galatasaray ile anılmıştı. Galatasaray ile ad anılan Ersun Yanal'dan flaş bir açıklama geldi...

Galatasaray'da seçim heyecanı devam ederken, Ünal Aysal'ın yeniden başkan seçilmesi halinde Prandelli'yi göndereceği ve sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Ersun Yanal ile anlaşacağı iddia edildi.

Maraton'a konuşan Ersun Yanal, kimseyle görüşmediğini belirtti. Yanal, "Hiç kimseyle konuşmadım, görüşmedim ve bir anlaşma yapmadım. 1-2 maç kötü sonuç alındı diye antrenör gönderilmemeli, sahip çıkılmalı. Galatasaray'ın Prandelli'ye sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Bu sezon takım çalıştırıp çalıştırmayacağı sorusuna ise Yanal, "Hayır desem ne olacak. Bu işler belli olmaz" yanıtını verdi.

Galatasaraya hayır demem kısmı gizli mi tutuldu, yoksa ben mi göremiyorum

Hala üzerimize oynuyor şerefsizler ya. Ortalığı biraz daha karıştırayim diye hep bunlar.

Bu gece acilen görüşmelere başlanmalı.

Yarından itibaren yeni hocamız olur inşallah. Prandelli'nin bu geceyi cıkarmaması dileğiyle,

Durum buyken bizde Ersun'a hayır diyemeyiz.

keşke gelse efsane olur bu adam bizde şikeciler dua ediyorlar bize gelmesin diye

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Şu kadroyu akitir akitir. Ama işte şu seçim bizi öyle bir kitledi ki. Sağol unal başkan.

Valla gelsin, hayır demem. İsterse karı kız da getirebilir tesislere. Hem bizim adamız falan var, daha iyi mekanlar yani.. İsterse Riva'da ormana götürür..

Galatasaray'ın başındaki Mancini'yle dalga geçen, 3 Temmuz süreciyle ilgili dedikleri ortada olan birini Galatasaray'a mı yakıştırıyorsunuz yani?

Gelsin de adam gibi 4-3-3 izleyelim artık bu ne ya ?

4-3-1-2 saçmalığı bitti 3-5-2 saçmalığı başladı...

Elinde sadece fizik gücü varken Fener'e fena top oynatmadı bizde yetenekli adamlar da var gelsin bir an evvel...

Geri
Üst Alt