Ersun Yanal: "Galatasaray'a hayır demem"

zaten işsizsin
kim gelse ''hayır'' diyecek durumda değilsin
hele sen kenarda bekle iyi bir TD bulamazsak belki anlaşırız

Ersun Yanal'ın çok ciddi artıları var. En önemli iş eldeki malzemeyi en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve eğer imkan verirsen çok iyi kadroları çok iyi inşa ediyor ve bence bu konuda Türkiye'nin en iyisi. Fenerbahçe ve Eskişehirspor'da transferleri hiç ona yaptırmadılar ama gerek Gençlerbirliği'nde gerek Vestel Manisaspor'da gerekse Trabzonspor'da çok iyi kadrolar kurdu. Hücumda oynatıyor , bahane uydurup federasyondan şikayet ettiği de olmuyor , geçen sene başkanları zorla hakemler hakkında konuşturmuştu. Eksileri de yok mu? Tabii ki var ama bizim teknik direktörümüz olması için taraftarın düşüncelerinin ve Ersun Yanal'ın bazı düşüncelerinin değişmesi gerekir. Ancak şuan gelebilecek en iyi yerli hoca bence Ersun Yanal.

Galatasaray' ı yenmek için fenerden teşvik primi alıp kulübün çaycısına kadar dağıtan adamı içime sindiremem.

Ben sana hayir diyorum

2001 de bize yaptigin operasyon ortada. GSliyim diyen zaten seni istemez. Oynattigin oyunu da begenmiyorum.

başlarım yanalada denizliyede. ikiside bu kulübe yakışmıyor.

bakın biliç e bu işler doğru yabancıylada oluyor.

illa yerli olacaksa, hamza hoca,tolunay, şota da yerli sayılır , ertuğrul ve anti fb şenol hoca al getir.

Galatasaray' ı yenmek için fenerden teşvik primi alıp kulübün çaycısına kadar dağıtan adamı içime sindiremem.
Biz sanki hiç teşvik primi vermedik. Geçin bunları. Bu kafayla bir adım öteye gidemeyiz, olduğumuz yerde emeklemeye devam ederiz.

Ersun hoca uçurur bu takımı.

Akademisyen bir hoca görmek istiyor gözlerim , şöyle üniversiteden yeni mezun olmuş , Eğitimini avrupa da tamamlamış , sadece futbol değil , futbolun içinde barındırdığı kondüsyon , taktik , formasyon gibi bilgi birikime sahip

Genç dinamik , seyahat engeli olmayan , prim usulü calısacak başarılı bir teknik direktör aranıyor :)

Biz sanki hiç teşvik primi vermedik. Geçin bunları. Bu kafayla bir adım öteye gidemeyiz, olduğumuz yerde emeklemeye devam ederiz.

Yani? Bu FB'yi 2011 sezonunda aklıyor mu? Adalet için şikeye karışan tüm kulüpleri cezalandırdılar da biz mi hayır dedik?

Yani? Bu FB'yi 2011 sezonunda aklıyor mu? Adalet için şikeye karışan tüm kulüpleri cezalandırdılar da biz mi hayır dedik?
Ersun'un bize gelmesi ile FB'nin aklanması arasında ne alaka var? Ersun teşvik primi aldı deniyor, ben de diyorum ki biz ve diğer bir çok klüp de zamanında teşvik primi verdi. Bunu televizyonlarda açıkça beyan ettiler kaç defa.

Ersun'un bize gelmesi ile FB'nin aklanması arasında ne alaka var? Ersun teşvik primi aldı deniyor, ben de diyorum ki biz ve diğer bir çok klüp de zamanında teşvik primi verdi. Bunu televizyonlarda açıkça beyan ettiler kaç defa.

Ee yani FB'ye satılan içten pazarlıklı ve onursuz birinin bize teknik direktör olmasında bir sakınca göremiyor musun? Herif geçen sene FB ile şampiyonluk yaşadı bir de.

Son düzenleme:
Ee yani FB'ye satılan içten pazarlıklı ve onursuz birinin bize teknik direktör olmasında bir sakınca göremiyor musun? Herif geçen sene FB ile şampiyonluk yaşadı bir de.
Bize bugüne kadar teknik direktörlük yapmış insanları gördükten sonra bir sakınca görmüyorum. Geçen sene şampiyonluk yaşaması, işini ne denli iyi yaptığını gösterir.

Bize bugüne kadar teknik direktörlük yapmış insanları gördükten sonra bir sakınca görmüyorum. Geçen sene şampiyonluk yaşaması, işini ne denli iyi yaptığını gösterir.

İşte sorun da aynısını Galatasaray'da yapmak isteyecek mi? Sen daha önce hırsızlığı tescillenmiş birine evini emanet eder misin?

İşte sorun da aynısını Galatasaray'da yapmak isteyecek mi? Sen daha önce hırsızlığı tescillenmiş birine evini emanet eder misin?
Bu güne kadar çarçur edilen paralarımızı takip etmeni tavsiye ederim. Kimler parasına para kattı ve takımın şu an vaziyeti nasıl?

Ersun Hoca, bu Takimi Sampiyon yapar. Olcan dan harika bir Sol bek yapar, Bruma da Ersunla birlikte patlama yapabillir.

gümbür gümbür oynatır lakin cafer hala aklımda

buda 3-5-2 ciydi manisada bize gelen bozuyor arkadaş 3-5-2 filan yapar gelir ölümüne söverim

Bu adam federasyon desteği olmadan şampiyon olamaz, saçmalamayın.

Geri
Üst Alt