Üye Görüşü Ersun Yanal Getirilmeli!

Ligi bilen bir hoca .. Atak, riskli oynatıyor. En azından maçlardan keyif alırız. Selçuktan Burağa hepsini iyi bilen hocalığını yapmış. fenerden cacık olmaz ismaille. bu adamla şampiyon olursak çifte koymuş oluruz. bu acıyı unutamazlar azizi de gömerler. Prandellimi ersun mu tartışması yersiz.

Caneri ligin en iyi oyuncusu yapan bir hoca. Özledigimiz kanat futbolunu oynatabilir.

saçma sapan konuşmayın ya..o şerefsizleri çalıştırmış adamın işi olmaz burda Bir Galatasaraylı olarak nasıl istersiniz bunu hoca mı kalmadı ben hala prandelli diyorum daha çok erken beyler yapmayın yahu

saçma sapan konuşmayın ya..o şerefsizleri çalıştırmış adamın işi olmaz burda Bir Galatasaraylı olarak nasıl istersiniz bunu hoca mı kalmadı ben hala prandelli diyorum daha çok erken beyler yapmayın yahu

Ne zaman zamanı gelir mesela? CL de sonuncu olup lige havlu attıktan sonra mı?

gerets gelsin daha iyi vallahi. yanal olmaz. denizliyi getir getire biliyorsan yerli olarak.
baskasida yapamaz. yanal xxx parti marti yapar floryada..aman aman :D

Ersun'dan sonra Arap İsmail'i de şampiyon yapacağız ona yanıyorum.Dandik dandik adamlar lig şampiyonu oluyor sayemizde.

Bu çöp kadroya kimi getirirsen getir hiç bir faydası olmaz.

Ersun Yanal Fenerbahçe ile özdeşleşmiş biri değil. Profesyonel bir hocadır, verirsin parasını gelir.

Fenerbahçe umrunda olmaz şahsen. Zaten nasıl ayrıldığı ortada adamın. Aksine daha çok bize gelmek isteyecektir.

Ama tabi bu şu an için sadece bir fikir olmalı. Bazı şeyler için erken.

Gidin yatın kardeşlerim malzeme vermeyin elaleme.
Yarın sabah ayık kafayla konuşuruz.

BlueTapa

Geri
Üst Alt