Üye Görüşü Ersun Yanal Getirilmeli!

bir bu eksikti. Hala fb'yi Ersunun sampiyon yaptigini zannediyorlar.

Azizde baskan olsun.Aykutta ersunun yardımcısı olursa daha iyi olur.

Sorunun sadece TD lerde olduğunu mu düşünüyoruz ?
Mou - Klopp ikilisi yarın başa geçsin yine birşey değişmez ,
geçtiğimiz sene TD tartışmalarında yazdığım bir husus vardı 2000-01 sezonunu hatırlatıp ve bu sezonda en çok ondan korkuyordum maalesef para dopingi dahi bazı şeylere yetmiyor !

Ersun Yanal'ın oynattığı hücum tam bu beş para etmez lige göre işe yarıyor kalabalık hücum ettiriyordu şampiyon yaptı. Şu an Galatasarayın başında bir teknik direktör YOK OĞLU YOK! Prandilli dilini 150 defa daha çıkarması lazım tanıması için ligi futbolcuları Türkiye takımlarını.
Mustafa Denizli diyenler, beşiktaşı çalıştırırken Galatasaya yönelik iğrenç sözlerini unutmuşlar heralde.
Geç olmadan Ersun Hoca ile devam edilmeli. Yoksa 2011 deki gibi bir facia sezon yaşayacaz maalesef.

Yılmaz Vural varken gerisi teferruattır

tapatalk

Ersun hocam 3 vakte kadar yeni tdmiz olacak gibi bir his var içimde.

Sorun teknik ekipde değilse sorun Başkanda o zaman olcanı başkan getirdi teknip ekip kadro dışı bırakdı dimi? Burak ve selçuk dan memnun olan maaşlarına zam yapanda başkan doğrumu? Teknik ekip ne iş yapıyor o zman?

2 kötü maçla football managerde bile t.d. göndermiyorlar. Yuh be...:mad:

Süper kupa? CL ve 3.lig maçı yeni değil emin ol ne olacağımız belli..

şu herif gitsin de Aykut bile olur benim için italyan kadar korkak olamaz hiçkimse

dostum. Prandelliye destek verip yanında olmalıyız. Bu takım herkesi mat edecek. Sadece sabır ve destek.
Bazılarınız düşünmesin hatta, başlık açan arkadaş mesela.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolunay Kafkas denemeli.Çok ciddiyim.Terim'in dilinden anlayan topçular Kafkas ile çalışmaktan zevk alır.Kavga-dövüş,gazlamayı falan iyi yapar Tolunay.

Ersunu isteyen arkadaşlar kendisi gelirse Burak ve Selçuktan ömür billah kurtulamayız bunu biliyorsunuzdur umarım

kız arkadaşlarına göre antreman saati ayarlayan adam değil mi bu?

Ersun bu ülkede zor hocalık yapar artık.. adamı bitirdi rezil etti resmen aziz

Ersunu isteyenler maçı 90+64894618468'de bitirecek hakemin atamasını yaptıracak yöneticiyide düşünsün ersunla bitmez o iş

Geri
Üst Alt