Üye Görüşü Ersun Yanal Getirilmeli!

Komik bir teklif kusura bakmayin

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Düşünce sıçmışsın dostum. Prandelliye destek verip yanında olmalıyız. Bu takım herkesi mat edecek. Sadece sabır ve destek.
Bazılarınız düşünmesin hatta, başlık açan arkadaş mesela.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Edepli konuş biraz sen bu adama destek sabır dilerken hiç birşeye s....mamış oluyorsun zaten ...

oldumu simdi cengiz kardesim?

Ne yapalım dostum şenol hoca da olur yeterki şu adam gitsin sen gelecek görüyormusun takımda Allah aşkına söyle türkiyede alınacak tek adamı aldık onuda kadro dışı bırakdı adam 3 tane defansif orta saha oyuncusu oyundayken bruma gibi bi adamı oyundan almak nedir? Bu adama sabır mı edilir ?

Ne yapalım dostum şenol hoca da olur yeterki şu adam gitsin sen gelecek görüyormusun takımda Allah aşkına söyle türkiyede alınacak tek adamı aldık onuda kadro dışı bırakdı adam 3 tane defansif orta saha oyuncusu oyundayken bruma gibi bi adamı oyundan almak nedir? Bu adama sabır mı edilir ?
yazdiklarina katiliyorum ama ersun falan bizi bozar cengiz..hani denizli,senol hoca falan deseydin eyvallah cekip agzimi acmazdim..

Yerlilerden Tolunay Kafkas ve Ertugrul Saglam'i isterim ama baskan yabanci isimli birini getirir.

Ersun denen şikeci ile camianın kanı uyuşmaz. Saçma bir teklif hatta konu açılması bile saçma bence. Mevzu Aziz'den falan intikam almak veya kapak takmak değil. Bizim sorunumuz çok daha büyük. Bu takıma yabancı olabilir ama büyük bir hoca gerekiyor. Büyük hoca derken Mancini, Frank Rijkaard veya Del Bosque vs... gibi ismi büyük hocalardan değil gerçek anlamda hem ismi hem cismi büyük bir hoca lazım. Öyle bir hoca ki 2 maç arka arkaya oynamayan adamı jilet gibi takımdan kesip yedeğe oturtabilecek bir hoca... Mourinho bu verdiğim örneğe uyan bir hoca ama onu da getirebilmen mümkün değil. Benim aklıma bir de klopp geliyor ama o da çok zor hatta imkansız.

Şöyle de bir gerçek var; Aklı olan adam veyahut gerçek anlamda avrupa kalitesinde olan(Just like Mou & Klopp) bir teknik adam bu lige niye gelsin? Artık adı şike ile siyaset ile anılan bir ligi neden istesin? Yabancı sınırı denen saçmalığın cefasını niye çeksin? Burak gibi Selçuk gibi Yekta gibi Veysel gibi Umut gibi Emre Ç. gibi Mermer kafalı yerli oyuncuların seviyesini yükseltmekle neden uğraşsın? Avrupa'dan gerçek anlamda kaliteli bir hoca, bu saatten sonra aklı varsa bu lige gelmez zaten :) Geliyorsa bir defosu vardır kesin... (Bknz: Mancini, Bknz: Prandelli)

Bu tarz bir yabancı hoca getiremiyorsan tek çare Fatih Terim gibi eli maşalı, mermer kafalı yerli oyuncuları kafasına vura vura oynatacak, gerekirse mağlup girilen devre aralarında uyarıdan daha koyu bir şekilde futbolcuları şaapacak(ne yapıyorsa artık :asd22:) bir hoca lazım. FT artık olmaz. Geçen sene ki eylül ayından itibaren o artık şikecilerin tarafına geçti. Seçimini bu şekilde yaptı. Saygı duymakla beraber daha da Galatasaray'ın çevresinde görmek istemiyorum. Onun dışındaki en iyi alternatif Şenol Hoca olurdu ama onu da malesef Bursa kaptı :red:

Sonuç olarak bomb.k bir durumdayız. Hadi bu sene çöpe gitti diyelim(gitmemesi lazım) ama CL maçları ne olacak? Açık konuşmak gerekirse son 5 maçtır izlediğim Galatasaray, Arsenal ve Dortmund maçlarında tarihinin en ağır yenilgilerini alabilir. Beni asıl korkutan da bu :(

Haşofmanlı gelsin.

I am the one who knocks!

basarinin sirri cok basit aslinda. oynamak istemegeni, veya yetenegi yetmeyeni oynatmayacaksin.

Bakiniz: Selcuk Inan,Burak Yilmaz,Yekta, Veysel, hatta Dzemaili bile fos bence.

---------------------Muslera-----------------------
---------Semih-------------------Ched-------------
Tarik------------------------------------------PAFtan
------------------Emre------Melo--------------------
-----------------------Sneijder-----------------------
Bruma-------------------------------------------Olcan
-------------------------Umut-------------------------

Birkez denesek ya sunu. Umut Pres yapmiyor ve cok yetenekli olmasada, Buraktan cok yetenekli bence. Ayrica Emre Colakta 11 baslamali ve Selcuk bi kesik yemeli artik.

Mantıklı bence. Ersun bu takımı şampiyon yapar. Ama twitterda luce lafları dolanmaya başlamış. Seçimden sonra başkan luceyi getirecekmiş. Keşke ama nerdee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şİke lobisi ve siyasi baskı ile şuan kadromuz ve teknik direktörümüz şöyle olsa bile bizi ilk 2'ye bu sene sokmayacaklar;
Muslera
Sagna-Semih-Chedjou-Telles
Melo-Pirlo
Bruma-Sneijder-Pandev
İbrahimovic

Bu lobi ile bu kadro bile ilk 2'ye giremez, çünkü 3 sene üst üste CL'ye giden bir Türk takımı birilerini zarara sokuyor...!

hea ersun gelince burak olacak doumbia selçuk olacak alex song :) yasin olacak sanchez evet prandellinin saçma sapan oyuncu tercihlerinin etkisi fazla ama tek o değil oyuncu kalitesi yerlerde kimse bunu anlamak istemiyor koskoca yaz bir anırmadığım kaldı abartıyorsun diyorlardı alın size abartı

Su ortamda eğer ikna edilebilirse Aykut bile süper olur. Adam en azından cesur futbol oynatıyor, yani fb'ye 3'lü forvet sistemine getiren Aykut'tur.

Geri
Üst Alt