Ersun Yanal İstifa Etti!

valla kim gelirse gelsin fbden bi cacık olmaz transfer olmadığı sürece

25.08.2014 TECAVÜZ BEKLIYORUM BIZIM TAKIMDAN! BÖYLE 5-6 OLUCAK SONRA TARAFTARLAR AZIZ YILDIRIMA SALDIRCAK FENERBAHCE BITECEK

aykut gibi kararını geri almazsa anlamı olur,şikeciler başındaki diktatöre padişahım çok yaşa demeye devam etsin amaan bize ne lets go party :D

EGER BIZ BUNLARASÜPER KUPA DE KOYMASAK YAZIKLAR OLSUN BIZE

3-4 tane atsinlar beter olun sikeciler

Aykutu özlemistik, gelsin Esofmanli :)

bencede kötü oldu ersunun istifa etmesi ben sevinmedim bu sene kaos olacaktı aziz anladı işlerin iyi gitmediğini

nöbette 3 gün demiştim ama 1 gün bile olmadan istifa etti :( azizi daha tanıyamamısım

Galatasaray için Shaktar'ı bırakmayan Luce'nin fener için bırakacağını hiç sanmam.

Yeni hoca arayışları anlaşmasıyla, Türkiye'ye gelmesiyle falan bile 1 hafta sürse, süper kupaya hazırlanmak için geriye 1 hafta kalır. Türkiye ile alakası olmayan bir hoca da gelirse Süper Kupa'yı üst üste 3 kez müzemize götürmek için elimizde büyük bir fırsat var diyebiliriz.

Kim olsa istifa ederdi ilginci basinin bu zehir zemberek aciklamayi sorun yok gibi lanse etmesiydi

Baskanin bir eleman lafindan neler cikaran medya eyyy fener medyasi eyyy satilmis kopekler

Ersun fenerbahce camiasindan daha adam cikti adama yapmadiklarini birakmadilar iyi dayandi

bu ersun yaanal ne yaptı ben onu anlamadım mevzu kötü futbol değil bu açık net

Geri
Üst Alt