Ersun Yanal İstifa Etti!

Fatih terim 10 milyonluk teklifi geri cefirmişdi bunların zamanında.

Burda terim olsun diyen herkes o paraya uçarak giderdi fenere herhalde.

Fenerbahce dan daha büyük mal külüp yok bu Dünyada.

3-4 Hafta sonra Lig basliyor, gecen sene bu cöp takimla Sampiyon olan Teknik Direkötrü göndrdiler..

Bizim icin iyi oldu....:)

Kaldi ki üst düzey bir TD zaten gelmez. Lucescu imkansiz, Löw de öyle.

Belki Denizili o da zor.

Ayut Kocaman geri döner mi? Sanmiyorum.

Carlos?

Daum?

Güzel..iyicie kaos oldu. Beter olsunlar

onjRy9.png

Benim kariyerde böyle olmuştu :asd:

Fenerin, Ersun'a büyük geldiği bir gerçekti zaten. Kendisi için en doğru kararı vermiş. Gitsin Mersin'e falan.

Aykut'un döneceğini zannetmem.

Yabancı biri gelir.

şimdi azizi hapse tıkmanın tam zamanı, hani gelecek tepkiden korkuyordu ya devlet. aziz hapse girince bi tekmeyi de taraftarı arkasından vurur şimdi :D

ersun un bu kadar erken gitmesine üzüldüm açıkçası. sancılı bir şekilde lige başlayıp 3.haftada gönderselerdi daha iyi olurdu. şu anda onlar için tek seçenek aykutgodaman. zaten planı da budur azizenin. aykutun bir senedir tüm teklifleri reddetmesinde de bir cinlik vardı demekki önceden planlanmış. aykutun dışındaki her seçenek bizim için iyi olur. aykut seçeneğini de fb taraftarı pek istemez son derece uyuz bir futbol anlayışı var adamın. ama başkanın dediği olur hiçbir yabancı gelmez bunlar aykut gelecektir.

Adam resmen Fifa Manager 2015 oynuyor. Hoca kovuyor. Takım forma tanıtımı yapıyor.Kadro kuruyor.Başkanlık yapıyor A4 kağıtlar ile ilgileniyor.Başkanlık yapıyor. Ananosçuluk yapıyor. Süper lan :D

Bu ne ulan Ntvspor 16 haberlerinden beri 1 saattir aralıksız gazeteci konuşturuyor.

Resmen FB TV 'yi geçti adamlar , orjinal FB TV bundan daha az haber yapıyordur...

aldim duyumlara gore yeni T.D ridven dilmen olacakmis yardimciside Acun ilicali ne kadar dogru bilemem..

Bunlar imkanı yok toparlanamazlar beyler 5+3 var boru gibi...

Transfer yok takım adam akıllı kamp yapamamış fiziken bitik kim nasıl toparlasın ?

Çok zor ya şuan Diego'yu bile kadroya yazdıramadılar Diego, Alves, Meireles, Emenike,Sow=5 + Webo , Krasic , Yobo , Kadlec , Holmen (Bursa'ya gidicekti) , Cristian Baroni =11 kişi var yani kendi çamurlarında kendileri boğulcak bunlar o yabancı kuralına itiraz ettiklerine kahrolacaklar.Unutmuşum birde Stoch vardı demi onu unutmuşum 12 yabancı olucak. Holmen Bursada 11 yabancı.

fatıh terımı fenerde gormek ısteyen sozde galatasaraylılar ne yapmak ıstıyorsunuz efsanenızı rakıpte gorup 4. yıldızı fener mı takmasını ıstıyorsunuz boylece daha rahat soveceksınız dımı...

Geri
Üst Alt