Ersun Yanal İstifa Etti!

gelir 2. sinif bir hoca birde goz boyama transferii sak sakk en buyuk baskann:D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aziz yildirimda insan gibi kovmuyor ya kopeek kovar gibi koyuyor. takimda tam efsane olma barini doldurup, bolum bitirecek kim varsa efsane olmadan kovuluyor.

ama volki emre cristian selcuk gibi karakter abideleride takimda kral oluyor.. iyiki bizde gruplasma yok boyle adami bitirirler boyle:eek:

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ersun yanal ne delikanlı olacak, azizgiller anında medyaya adamın özel görüntülerini servis ettiler, yazarlar çizerler medyaki kalemlerce yoğun eleştiriye ve saldırıya maruz bıraktılar, o da baktı işler moka saracak kaçtı gitti, her tarafı delikanlı olsa nolur kaçmasa kim bilir daha neler çıkacaktı medyada?

Adamı zorla istifa ettirdiler..

Muhabbet Ersun'dan,Fatih Terim'e nasıl gelmiş çözemedim.

Bu arada Ersun'un da,Aziz'in de,Mamut Uslu'nun da,Volkan'ın da.

o değilde yarın birgün aziz çıkıp ersuna karıları Galatasaray ayarladı bu ülkeye fuhuşu Galatasaray getirdi derse şaşmam :D

zaten tapelerde bişey olduğu belliydide grup yaptıklarını kimse tahmin edemezdi :D

öyle bir teknik direktör gelsin ki, yabanci kuralini mac icinde unutup 6 7 yabanci alsin ve rakip takimlar 3 puan alsin

Azizli yıllar...

Bunların hepsi kötü. Bir tek Aziz iyi. Acaba Aziz adam olsaydı burada durmaya devam edermiydi.

vxcvxc.png

Cole Phelps

ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ.

Aziz Yıldırım Kadın Takım Antrenörünü de odadan çıkarmıştı - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

Basketbol Kadın Takımı´nın çoğu maçına giden‚ maçları büyük bir heyecanla izleyen Aziz Yıldırım‚ İspanyol koç Roberto Iniguez zamanında da en az iki kez taktik vermek için soyunma odasına girmiş ve Iniguez´i dışarı çıkarmıştı. Hazırlattığı maç görüntülerini izleten Aziz Yıldırım‚ "Şunu yapın‚ şunu yapmayın." diye oyuncularla konuşmuştu.

Ya bu adama ne dense azdır.Bu adam yüzünden avrupada rezil rüsva olduk hem de gsye...

Büyük ihtimal eski futbolcularından birini getirir t.d Aziz,Rıdvan olsun da görelim reelde futbol bilgisni.

bos.gif

Ahmet Ercanlar @chemedya

Yaşananlarla ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum... Her şeyden önce bu krizin 3-5 günlük bir kriz olduğunu düşünenler yanılıyor.

Ahmet Ercanlar @chemedya 13 dk.

Bu kriz tam 9 ay önce başladı...9 aydır bu durum devam ediyor...Ersun Yanal şampiyonluk yemeğine gelmediğinde hepiniz anlamış olmalısınız...

Ahmet Ercanlar @chemedya 11 dk.

Yanal şampiyonluk yemeği öncesi Bodrum´a gitti ve takım ile birlikte eğlencede yoktu. O gün Mahmut Uslu onu arayıp nedenini sordu.

Ahmet Ercanlar @chemedya 11 dk.

Şampiyonluk yemeği olduğunu bilmiyordum ve çok önceden arkadaşlarıma verilmiş sözüm vardı dedi...

Ahmet Ercanlar @chemedya 10 dk.

İşin açıkçası çok önceden başlayan kriz sonrası 2 yıllık sözleşme imzalanması beni şaşırtmıştı. Ama görüştüğüm yöneticiler şunu söyledi;

Ahmet Ercanlar @chemedya 9 dk.

Ersun Yanal´ın medyadaki bazı dostları ve futbolcular ile ilgili tavırları bizi rahatsız ediyor. Bunu direkt olarak hocaya aktardık.

Ahmet Ercanlar @chemedya 8 dk.

Özellikle Serdar Ali Çeliker´in bir yazısı yönetimin tepkisine yol açmıştı. O yazıyı Ersun Yanal´ın yazdırdığını düşündüler...

Ahmet Ercanlar @chemedya 7 dk.

Yeni sezon öncesi Yanal uyarılmış ve bu konularda anlaşma sağlanmıştı. Bu krizin ortaya bir gün çıkacağı çok barizdi...Ha bugün ha yarın...

Ahmet Ercanlar @chemedya 5 dk.

Bu süreçte Mahmut Uslu çok büyük çaba sarf etti. İsmini vermeyeceğim bir yabancı futbolcu Yanal varsa ben yokum ayrılmak istiyorum dedi.

Ahmet Ercanlar @chemedya 4 dk.

Uslu hem futbolcu hem Yanal ile konuşarak o problemi çözdü.Ancak iş artık çözülemeyecek noktaya geldi.Umarım iki taraf için de hayırlı olur.

Fenerliler bu kişinin Sow ya da Emenike olabileceğini düünüyorlar ama ağırlıklı olarak Sow'a yardırıyorlar :asd: Tabi Müslüman Sow baktı kampta orgy partileri, threesome, foursome muhabbetleri onun gibi efendi,mümin bir adama ters gelmiştir.

Aziz zaten baş düşman.

Emre -Volki hain ilan edildiler..

Bekir,Selçuk vasıfsızlıktan arada kaynadılar .

Sow ve Emenike'ye hafiften giydiriliyor.

Hadi beyler yardım edin Caner'e de bir şeyler uyduralım, Fener'i bitirelim

Gerçi ona da gerek kalmayabilirmiş :D

[attachment=12354:upload_2014-8-10_0-3-31.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-10_0-3-31.webp
    upload_2014-8-10_0-3-31.webp
    44 KB · Görüntüleme: 306
Ersun gecsin bu ilke milke ayaklarini.

O da biliyor ki para yok.

Ayrica bir dolu eksige ragmen tek transfer diego, onun da neden geldigi belli degil.

Ve para olmayan yerde oyuncunun oynamayacsgini, basarinin olmadigini bilir ersun efendi.

Rakamlar aciklandi ve bir bahane, istifa.

Bu sene maaslar yatmayacak, paralar odenmeyecek.

Fener surunecek.

Kim gelirse gelsin.

Ersun'un gitmesi çok ama çok iyi oldu. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Daha düne kadar Mancini, Prandelli gibi efendi adamlarla alay ediyordular. Beter olsunlar! Her ne kadar erken olsa da 4. yıldızımız hayırlı olsun. :)

Lucescu haricinde ki tüm hocalar bu sene çok zorlanır. Lucescu'da bize gelmedi,Fener'e gitmez.

Geri
Üst Alt